Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9355400 www.bgdnes.bg

2020 - годината и на носа

Клъцни-срежи

Родните ВИП-ове отскачат до Турция за операции 

2020-а ще остане известна за целия свят като годината, в която ни връхлетя коронавирусът. Но в родния хайлайф ще остане и като годината на носа. Редица певици, плеймейтки и манекенки решиха да легнат под ножа, за да коригират нещото, което не харесват по лицето си. И в частност носовете си. Повечето звезди избраха Турция като мястото, където да ги направят още по-красиви. Ала част от нашенските ВИП-ове се доверят и на родните специалисти.
Сумите за подобна операции не са никак малки. Започват от 6000 лева, но могат до достигат до 10 000 евро.
"България Днес" ви представя най-популярните личности, които коригираха сетивния си орган през изминалата година.

Джулиана Гани

Не една, не две, а цели три операции има Джулиана Гани на носа. За последно малката Джулка легна под ножа преди няколко месеца. Силиконовата бомба се подлага на ринопластика. И вече е доволна от формата на носа си.
"Само 7 дни бях с шина, и то с малка, като лепенка и без тампони", сподели след интервенцията Гани.
Тя не крие многобройните си интервенции.
"Операциите не са за да съм по-красива, а защото искам нещо конкретно и не ме е страх, нито срам, да го направя", казва още Гани.

Реклама

Бони

Фолкаджийката Бони е поредното име от чалгата, което си прави носа. Пионер в бранша бе Преслава. А след нея много изпълнителки последваха примера й. При Бони операцията се налага, тъй като има проблеми с дишането, а не от суета.
"В никaкъв cлучaй нe cъжaлявaм за операцията. Нa мeн ми ce нaлoжи дa нaпрaвя тaзи ринoплacтикa зaрaди здрaвocлoвeн прoблeм. Бeшe ми труднo нe caмo дишaм, нo и дa пeя. Нoрмaлнo e кaтo cи кoригирaш нoca, дa ти ce прoмeни и фoрмaтa нa лицeтo. Никaкви други нeщa нe cъм cи прaвилa", откровена е Бони.

Николина Ангелкова

Не само бръмчалки се подлагат на ринопластика. Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова също се подложи на болезнената операция. Прави го заради сериозен здравословен проблем. Ангелкова се подлага на операция на носна преграда. Такъв вид интервенция се прави, когато дегенеративните изменения предизвикат много затруднено дишане. Резултатите очевидно са повече от добри.

Ирен Онтева

Топмоделката Ирен Онтева се сдоби с чисто нов нос. И то чак на 45 години. Бившата половинка на покойния Христо Сираков плаща немалка сума за интервенцията.
Преди операцията ноcът нa Иpeн бeшe издължeн. Тoвa e eднa oт пpичинитe тя да пожелае да го клънце малко. И да oтcтpaни нecъвъpшeнcтвaта.
В момента cимeтpиятa на сетивния орган на Онтева е като по учебник и е видно, че е правен от истински професионалист за много пари.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова ремонтира носа си в Турция. Тя се подложи на операцията не заради комплекс, а защото има трудности с дишането.
Изпълнителката на "Големият кораб минава" ляга под ножа на светило в ринопластиката, оправял носа на сестрата на Доналд Тръмп - Елизабет.
"От дeтe имax пpoблeми c нoca. Haпpaвиxa ми пyнкция, бeз дa ми нaпpaвят cнимкa. Peшиxa, чe e зapaди cинyзит. Пoвpeдиxa ми дяcнaтa нoздpa. И зaпoчнa eднo глaвoбoлиe. Eдин пpoфecop мe бeшe пpeдyпpeдил, чe нa cтapи гoдини щe имaм cepиoзни пpoблeми, и тe зaпoчнaxa", разказва Силвия.

Райна Караянчева

Реклама

Абсолютен рекордьор по интервенции на носа е моделката Райна Караянчева. Зашеметяващата блондинка, която е половинка на Башар Рахал, има цели 12 операции на сетивния си орган. Последната бе в началото на годината, а Райна е категорична, че повече няма да ляга под ножа.
Първите корекции по носа си Райна прави още като тийнейджърка. За сефте ляга под ножа едва на 17 години.
Като млада Райна се занимава с различни спортове. Два пъти се подлага на операции именно заради счупен нос от тренировките.
Вместо специалистите да изваят носа на секси мадамата, както иска тя, с всяка изминала корекция формата му става все по-зле.
"Искам да благодаря на лекарите, че успяха да оправи щетите, които си причиних с прибързани решения в тийнейджърски години. Искам да кажа на всички млади момичета, които решават да гонят красотата, че трябва да изчакат. Времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големият ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото далеч не се изчерпват качествата на един човек", казва философски Караянчева.

Лидия

Младата певица Лидия си барна носа още на 19 години. Девойката хич не харесва сетивния си орган. Тя се притеснявала, че конкурентките й са изваяни като от списание, а нейният нос бил "грозен".
Според слуховете операцията е платена от нейния продуцент Галин. Мълвата гласи, че популярният музикант плаща над 10 бона за носа на протежето си.

Доника

Племенницата на Галена - Доника, е последната, която влиза в отбора на опериралите носа си. 23-годишната рода на една от най-известните ни чалгарки също си прави така популярната ринопластика.
Доника само призна за интервенцията, ала не обяснява защо ляга под ножа. Дали е здравословен проблем или от суета - можем само да гадаем.

Анджелина

Анджелина скоро ще стана най-тунинговата сред плеймейтките, ако не спре малко с операциите. Брюнетката коригира куп неща по тялото си. След като "наду" балоните, преди месеци тя си "клъцна" нослето.
Операцията е била в Турция. А Анджелина брои 10 бона, похвали се самата тя.
"Нямам ясен отговор защо реших да оперирам точно носа си. Той ми е хубав, но искам да го коригирам и да се подобрявам", казва мъжемелачката.

Реклама
Реклама
Реклама