Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9411663 www.bgdnes.bg

Буковска: Приключих с голите сцени!

"Децата ми не са гледали нито една моя роля!", казва звездата 

"Дотук бях с голите сцени! По принцип някоя ситуация може да бъде еротична и с облечени актьори, но при мен не се получаваше точно така. Но каквото било - било! Казала съм си, че вече като майка с деца, които са в социума, това със събличането свърши. Мисля, че и без това наличното е предостатъчно!", обявява Йоана Буковска-Давидова.


Звездата от "Дунав мост" казва в тв интервю, че децата й не са гледали нито една нейна роля досега: "Не са подходящи да ги гледат на тази възраст. Което може би не говори добре за моя избор на роли! Но вече ще се съобразявам с децата, вече имам поставено условие към продуцентите. Те са на такава възраст, че още не могат да разграничат тази мама, която е вкъщи, от мама по телевизора. Когато започнат да правят това разграничение, тогава ще им покажа ролите. Моята любима роля е вечер, когато четем приказки - сега сме на "Хари Потър". Това е нашият си свят, много държа да имам мой си свят, който не е публично достояние. Публични изяви имам достатъчно, а вкъщи си е вкъщи".
За Буковска COVID пандемията всъщност има и положителна страна. "COVID кризата и първият локдаун поне лично за мен бяха хубави, защото успях да си почина и да се наспя - нещо, което не ми се беше случвало от 5 години насам. Безсънието е голям бич за мен!", споделя актрисата.

Реклама


Калин Врачански, гост с Буковска в същото интервю, има малко по-различни виждания за вируса: "COVID ни научи на търпение. Времената, в които живеем, са много забързани и трябваше да се научим на търпение. Изпаднахме в нещо, с което не можехме да се справим и с което още не можем да се справим. И не знаем кога ще можем - това е стряскащо. Тръгнали сме по лош път, може да свършим като атлантидите, трябва преосмисляне" - казва актьорът.


Атлантидите са несъществуващите обитатели на несъществуващия, но митичен потънал остров Атлантида, споменат за първи път от Платон. Между другото, един международен проект търси Атлантида и в Черно море - част от проекта бе и българският океанолог Петко Димитров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама