Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9417167 www.bgdnes.bg

Арабаджиеви с нов зет

Александра слага ново начало с мистериозен младеж

С вяра в магията на новото начало Александра Арабаджиева се впуска в поредна връзка.

Милионерската щерка обяви публично, че в живота й има мъж. Без капка притеснения Александра пусна кратко видео в мрежата как се целува с млад, красив, атлетичен младеж. Според мълвата той също се занимава с конен спорт. Наследницата на олигарсите Маринела и Ветко Арабаджиеви до такава степен се впуска в отношенията с новия, че си позволява да го запознае с дъщеря си. Момиченцето е от брака й със сина на алкохолния бос Миню Стайков - Стайко.

Няколко снимки в социалните мрежи издават топлите отношения между Саша и половинката й. Освен че вече официално е представен пред фамилията, младежът отделя голяма част от времето си на детето на избраницата си. Двойката често ходи на разходки в планината, а по-голямата част от дните им минават край плевнята, както самата Саша разкрива.

Брюнетката има богато любовно минало и именно заради проблемите, свързани с него, тя не издава самоличността на новия. Дълго след развода си със Стайко Стайков Саша не си позволява да споделя интимни подробности от личния си живот. Клюките по неин адрес я свързват с редица колеги от конния спорт и още толкова богаташки синчета. Арабаджиева обаче не потвърждава официално нито една връзка. До този момент. Макар и отчасти, тя засвидетелства пред света, че е щастлива и държи на новата си любов. Желаем им много късмет!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама