Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9423231 www.bgdnes.bg

Гаджето на Алберт Попов осигурява жилища за карантина

Красавицата Деница мениджър в компания за имоти под наем

Докато топскиорът Алберт Попов продължава с покоряването на алпийските писти, неговата приятелка Деница се грижи за комфорта на карантинирани българи и чужденци.
Алпиецът записа най-добрите постижения през сезона в австрийския курорт Флахау. Алберт завърши на 15-о и 16-о място в двата слалома за Световната купа, с което затвърди своите позиции на изгряващ талант. Сезонът не стартира много успешно за най-добрия български алпиец. Той не успя да влезе в Топ 30 през първите няколко състезания, но постепенно набра скорост.
На 1100 км разстояние от Попов чаровната Деница има доста трудна задача да адаптира дейността на фирмата, я която работи. Компанията се занимава с предоставяне на краткосрочни наеми на апартаменти на чужденци. С началото на коронавируса отливът от пристигащи туристи или временни работници е огромен. Деница Мари Чаева и нейните колеги са принудени да трансформират целевата група. Голяма част от техните апартаменти в момента се използват за хора, които са длъжни да прекарат карантина или просто искат да се изолират.
Връзката между Алберт и Деница през повечето време е дистанционна. Те са принудени да използват модерните средства за комуникация да общуват.


Любовта между тях пламва покрай зимните спортове. Русокосата красавица е работила в едно от най-известните ски училища. Деница е бивша състезателка и най-голямата фенка на Алберт Попов.
Любимият сезон на двойката е в началото на лятото, когато няма състезания, а здравите тренировки на сняг все още не са започнали. Тогава двамата влюбени имат възможност да прекарат повече време заедно. Графикът на Алберт е много наситен и почти през цялата година той е на подготовка или по състезания. Въпреки това софиянецът използва всеки свободен ден, за да е заедно със своето гадже.
Деница беше плътно до Алберт след ужасния инцидент през 2015 г. Тогава автомобил със скиора и треньора Драго Грубелник падна от огромна височина. Наставникът почина, а Попов беше със счупен глезен и множество травми по главата. Българинът се размина на косъм със смъртта. Неговото възстановяване продължи цяла година, но той показа невероятен характер и се завърна още по-силен на пистата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама