Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9427118 www.bgdnes.bg

Ловджийски купон взриви нета

Десетки хора ядат и пият в едно помещение 

Полуголи танцьорки се кълчат върху маси, гърми сръбска музика 

Ловджийски клип буквално взриви родния интернет!

Едноминутно видео показва как въпреки карантината десетки мъже са се събрали около маси, отрупани с ядене и пиене. Най-екзотичната част от купона са три полуголи танцьорки, които танцуват еротично пред мъжете, а една от тях дори сяда в скута на един от празнуващите. Девойките смело друсат дупета на импровизирана сцена, а в един момент една от тях се качва върху софрата и започва да танцува над носовете на купонджиите.

В публичното пространство се завъртя информация, че веселбата е на ловна дружинка от района на Централен Балкан, а купонът се случва в заведение в близост до Габрово. Цялата забава се провежда под звуците на оглушителна сръбска музика.

Реклама

Коментарите в интернет са полюсни - докато някои искрено се забавляват, други си задават въпроси дали ако кадрите са заснети наскоро, е нормално да има такова парти по време на пандемия.

"България Днес" потърси позицията на Ловно-рибарско дружество "Чардафон" в град Габрово за провокативния клип, но от там любезно обясниха, че няма да коментират разпространеното видео.

Дългогодишни авджии от района разказват, че не познават мъжете от клипа и вероятно не са местни хора. Също така през последните месеци ловно-рибарското дружество не е организирало масови събирания заради пандемията от COVID-19. Появи се и версия, че видеото е заснето преди години, а се разпространява сега от някой недоброжелател. За това свидетелствало и лошото му качество, тъй като модерните телефони снимали много по-добре.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама