Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9429153 www.bgdnes.bg

Плеймейтките още не са взели обещаната кола

Скандал след края на конкурса

Любо Дилов се гмурка на Малдивите с една от носителките на короната - Ева

Победителките от "Мис Плеймейт" още не са получили обещаното, научи "България Днес".
В последния конкурс в историята триумфираха две момичета - Ева Славова и Диана Габровска. Освен чек за 20 000 лв. девойките трябва да разделят и чисто нова кола - лъскаво "Мазерати".
Оказва се, че автомобилът още не е в ръцете на победителките, повече от месец след финала на конкурса. За това разкри една от носителките на престижната титла - Диана Габровска.


"Не сме се разбрали как да разделим колата, тъй като още не сме я получили - призна пред вестника скандалната кандидат-кметица на Момин проход. - Нищо не са ни казвали. Чакаме. С Ева не сме говорили по темата как да си разпределим наградите. Но съм сигурна, че ще се разберем, когато вземем дължимото", добавя силиконката.
"България Днес" опита да се свърже с организатора на конкурса Любен Дилов-син, за да разясни казуса с колата. Бившият депутат не отговаря на телефонния си номер, а проверка на вестника установи, че той е на любимите си Малдиви. На екзотичната дестинация Дилов се гмурка.
Интересно е, че на същата локация е другата победителката в конкурса "Мис Плеймейт" Ева Славова.

Реклама


31-годишната секси мадама радва феновете си в социалните мрежи с изрязан черен бански от плажа. И нищо чудно с Дилов да са се гаджосали.


"Гъз път да види и път да види гъз", пише от Малдивите Ева, която сподели видео как движи сочното си секси дупе, а Любо е зад камерата.
Славова, която е майка на 9-годишно дете, е разведена и без мъж. Палавата красавица като нищо може да е омаяла Дилов, категорични са клюкарите. И екскурзията до Малдивите да се е превърнала в любовно пътешествие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама