Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9429407 www.bgdnes.bg

Миодраг Иванов с нова изгора

Посрещна 75 г. с тъмноруса коса

Шоуменът се е женил три пъти, не може да се отърве от женското внимание

Нова дама е заела сърцето на Миодраг Иванов. Шоуменът отпразнува 75-ия си рожден ден с жена до себе си. Коя е тя, Иванов не иска да каже, но е категоричен, че никога не е страдал от липса на женски ласки.

"Кой хубав мъж остава сам дълго време? Та и аз така", смее се водещият на въпроса има ли дама до него в момента. "Винаги ще има", категоричен е той.

Реклама

Малко хора знаят, че Иванов има три брака. Първият е с Аврора - дъщерята на известния карикатурист Теню Пиндарев. Жени се за нея, когато тя е едва на 21 г. и работи като стюардеса. За жалост Аврора загива в катастрофата заедно с Паша Христова и други популярни личности. Вторият брак на Миро е с Йохана, с която работели заедно по нощните барове. Имат син, който носи името му - Миодраг. Тя заминава за САЩ и се разделят. Третият му брак е с цирковата звезда Диди Цанева, също известна хубавица. Бракът им не трае дълго и вече са разделени.

Съвсем наскоро шоуменът отпразнува 75-ия си рожден ден с нова по-готина прическа в тъмноруси нюанси, видя "България Днес".

"Автентичният ми външен вид е отговор на това, че когато бях малък, всички ми казваха: "Сладур, голям да пораснеш". Е, пораснах, много. От мен да знаете, че животът понякога прилича на пиян сервитьор. Не ти поднася това, което си поръчал, а сметката е винаги брутално надписана", сподели легендарният шоумен, който започна работа в БНТ като водещ на първата тв естрадна класация "3 от 8" и после стана незаменим във всички бг шоупрограми.

В момента Миодраг живее в Белград, а годините изобщо не му личат.

"Не крия, че никой не ми ги дава, но винаги съм спортувал - плуване, тенис, ски. И в момента не се задържам на едно място." Тоалетите, които подбира, подчертават именно стегнатата му фигура, която е плод и на диети и достатъчно сън. "Аз не съм стока, аз съм мостра", обича да казва Миодраг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама