Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9432350 www.bgdnes.bg

Златка Райкова: Не съм бременна!

Никога няма да простя изневяра, казва плеймейтката

"Не съм бременна. Не знам откъде ви е хрумнало, че ще ставам майка отново."

С тези думи Златка Райкова отрече информациите, че в корема й расте рожба.

Няколко клюкарски сайта побързаха да напишат "новината", че русата Златка отново ще име дете от половинката си Благой Георгиев. Информацията за това е, че годинките си вървят, плеймейтката искала да гушне още един бебок, докато е млада.

"Няма такова нещо", категорична е плеймейтката.

Златка прекарва изцяло времето с първия си наследник - Благой-джуниър. С таткото все още не мислят за второ.

Реклама

Самият Благо има още три деца - две от бившата гимнастичка Христина Витанова и едно от двойничката на Анджелина Джоли - Есмер Омерова, което живее при майка си в далечна Русия.

"С децата на Благой се разбирам добре. Никога не съм имала трудни моменти с тях. Те са много добрички", казва Райкова за Йоана и Давид, с които прекара празниците край морския бряг.

Ако има нещо, което Златка не би простила, това е изневярата. Плеймейтката е категорична, че никога няма да даде втори шанс на партньора си, ако го хване в крачка.

"Това е края на връзката ни!", категорична е Райкова.

Наскоро Златка отпразнува рожден ден. Райкова не разкри дали е купонясвала с голяма компания, или само с любимия си Благой Георгиев. Той публикува трогателно послание в мрежата.

"Любов моя, честит рожден ден! Бъди здрава и благословена. Бог да те пази. Аз ще ти кажа само две думи - обичам те! В тях се крие всичко", написа футболистът за празника на съпругата си.

Реклама
Реклама
Реклама