Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9439357 www.bgdnes.bg

Мис Бикини става пиар

Стажува в община Горна Оряховица, отваря своя агенция

Мис Бикини Свят става пиар!

Андроники Първанова изкара стаж в община Горна Оряховица и учи усилено за държавен изпит по специалността "Връзки с обществеността" във Великотърновския университет, като скоро ще се дипломира.

"Беше много интересно и полезно да бъда на стаж в общината, където се запознах с кмета, а с екперта по връзки с обществеността писахме различни материали. Това ми даде много ценни насоки и уроци, а в същото време аз приложих моите познания от университета", сподели пред "България Днес" носителката на титлата "Мис Бикини на света" и добави, че работата била динамична и разнообразна.

Реклама

Именно изграждането на публични образи е цел на реализацията на моделката. Желанието й е да се фокусира върху промотиране на образите на известни личности. Затова Андроники работи по създаването на собствена пиар агенция.

"Вече натрупах опит както в общината и наученото в университета, така и в организирането на конкурса за красота "Мис Търновград". Именно множеството разговори, набавянето на материали, позиционирането и разпределението на всичко за събитието ми доставя най-голямо удовлетворение и с това искам да се занимавам и занапред", категорична е пред вестника красавицата, чиято кариера на професионален модел у нас и в чужбина върви паралелно.

Горнооряховката е покорила и други конкурси и има титли от надпреварите "Мис Велико Търново", "Мис Страст", "Лейди България" и много други.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама