Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9439414 www.bgdnes.bg

Емел продава булчинската си рокля, за да проходи

Мечтае да плува в морето

Падане от 4-ия етаж я парализира, когато е на 25 години

Падане от 4-ия етаж променя завинаги живота на млада жена от Кърджали!

Преди две години и половина Емел Реджеб е омъжена и живее пълноценно, но се случва ужасният инцидент. По чудо оцелява, но остава парализирана.

Тогава тя е само на 25 години и животът е пред нея. Младата жена разказва как помни, че след падането е лежала 30 минути на тротоара и първите й думи били: "Жива съм". Тя е с много тежки наранявания - счупена пета, счупени прешлени, пълна загуба на усет от кръста надолу. Следват операции и търсене на надежда. Преди дни се появява лъчът в нейния живот - столична болница й предлага рехабилитация, но за около месец трябва да плати 3000 лева. А възстановяването вероятно ще продължи по-дълго и ще трябват още пари.

Реклама

Емел не разполага със сериозни средства и започва да продава лични вещи, предлага дори домакински съдове. Обявява за продажба и булчинската си рокля. По разкази на нейни близки след инцидента мъжът й я изоставя и майка й и брат й поемат грижите за нея. В момента жената е в процес на развод.

Силите й стигат за 2-3 крачки на ден, но Емел мечтае отново да се върне към нормалния живот. Когато я питат за какво мечтае най-много, тя отговаря: "Да отида на море и да поплувам във водата". Преди време прочела, че в морската вода има минерали, които са полезни за ставите и ще й помогнат да се възстанови по-бързо.

"Много се радвам, че имам шанс да тръгна на лечение. Първите стъпки веднъж направих, когато бях дете. Сега за втори път в живота ми се налага да правя крачка - крачка, която ще е много трудна, но сигурна. Вярвам, че ще се възродя", споделя обнадеждаващо младата дама.

Най-много я е боляло преди време, когато се чувствала изоставена и самичка. Но сега щом сега усеща подкрепата на хората, за пръв път от много време насам почувствала надежда и щастие.

Всеки, който иска да подкрепи Емел дори с минимално дарение, може да го направи по следните начини:

1. Титуляр: Emel Redzhep

Сметка в евро:

BG35STSA93000027696064

2. Сметка в лева:

BG86STSA93000025125034

BIC : STSABGSF

3. PayPal:

http://Paypal.me/emelemin

Основание: "Вярваме, че ще се справиш, Емел!"

Реклама
Реклама
Реклама