Сексологът Наталия Кобилкина: Ако жената "я боли глава",значи сексът не е добър

Приятел
Автор: Георги Иванов

Сексологът Наталия Кобилкина: Ако жената "я боли глава",значи сексът не е добър

Мъжете трябва да разберат какво искат партньорките им

Коя е тя

Наталия Кобилкина по образование е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Обучавана е от водещи учители от Русия, Европа и Америка. Наталия основа собствена Академия за треньори и учи хора как да станат успешни треньори по личностно развитие. Създала е собствена система за тренинги.

- Г-жо Кобилкина, започвате обучавате и мъже, какво наложи да влезете и в най-интимните кътчета на силния пол?

- Имам вече много оплаквания от жени, че мъжете им не правят с тях секс, дето се вика, като хората. Когато жената казва на мъжа, че я боли глава, изморена е, трябва да приспи детето, това обикновено означава, че сексът всъщност не е толкова добър и тя не иска да го прави с него. Затова намира оправдания да избегне това занимание. Затова реших да помогна на мъжете да бъдат по-добри любовници. Много жени никога няма да споделят на партньора какво точно искат, те просто ще му откажат. В същото време жената ще бъде обидена, че той не може да я задоволи.

- Защо жената се притеснява да каже какво иска?

- Защото чувства, че той ще се обиди, ще реши, че тя му се подиграва, ще засегне егото му. Случва се, дори когато жената каже какъв е проблемът и какво иска, мъжът да прехвърли вината върху нея. Затова тя предпочита да не говори. Така се получава една дупка между двамата и той се чувства отхвърлен, започва да не се прибира, да пие, да си търси любовница. Случва се в тази ситуация мъжът да започне да гледа и порно. Накрая се получава така, че двамата живеят заедно само заради децата, и бракът на практика е провален. Това съм го виждала много често. Затова искам да дам на мъжа повече знания, техники, понятия каква е психиката на жената, как да бъде предразположена, да има мотивация за секс.

- Как мъжът да разбере какво иска жената?

- Жената не дава сигнали. От моите клиентки непрекъснато чувам, че те искат партньорът им сам да усети какви са нейните нужди и желания. Например тя иска да получи цветя, той да й направи масаж, когато е уморена, да получи някаква изненада, а на него изобщо не му идва на акъл да направи такива неща. Не че не иска, но не знае, че тя го очаква от него. Стига се до това, че жената започва да се цупи и когато той поиска секс, тя му отказва. Дотук се стига заради неразбирането, защото няма подсказки в женското поведение. Затова мъжът трябва да научи какво искат жените и да започнат да правят това, което се очаква от тях. Тогава жената ще бъде усмихната, предразположена и ще започне сама да иска секс.

- Когато жената отказва или прави секс по задължение, не се ли стига до това, че и мъжът вече не иска, защото вижда, че няма смисъл да й се моли?

- Това е омагьосан кръг. Когато жената го прави по задължение, мъжът го усеща. Тогава той гледа да свърши по-бързо. В резултат жената започва да мрънка, че той не мисли за нейното удоволствие, започва още по-рядко да го иска и става постоянен проблем.

- Защо е важна оралната любов?

- В руската школа, а и в Русия темата е много популярна. Затова жените се подготвят предварително за мануални и орални ласки. Интересно е, че много олигарси изпращат половинките си да се обучават от специалисти. Затова е важно жената да усвои някакви базови техники и практики, така че да накара мъжа да сияе от щастие.

- Дали не самото практическо умение, а желанието и чувството в правенето на любов не носи повече удоволствие?

- Ако няма желание, чувство, то техниките вече нямат никакво значение. От значение е това да дадеш на партньора удоволствието, както и ти сам да изпитваш удоволствие от това, което правиш. Важно е да подариш на партньора си неповторимо чувство с цялото си същество. Когато жената го прави с удоволствие, то става взаимно. Но все пак има някои техники, които, ако не ги знаеш, не можеш да го постигнеш.

- Вече почти година живеем в карантина, има ли промяна в сексуалния живот на хората?

- За съжаление, се увеличиха случаите на домашно насилите, хората повече и пият у дома. Доста жени около мен забременяха и вече родиха. Да, хората правят повече секс и резултатът е бум на раждаемостта в това време на ковид. Едно обновяване се случва в световен мащаб - да, хора умират заради епидемията, но в същото време и раждаемостта се увеличи.

- Повиши ли се интересът към нови и нестандартни сексуални практики?

- Говоря с колеги от сексшоповете и те казват, че оборотът им се е увеличил. По време на локдауна хората искат да правят и нещо различно в секса. Купуват се различни играчки, дрехи и всякакви други продукти. За мен това означава, че хората търсят повече разнообразие в секса.

- Да не се случва обратното сега - пресищане от секс, изпадане в някакви крайни практики?

- Аз съм категорично против причиняването на болка. Такова нещо вече е за психиатър, не за сексолог. Против съм и оргиите, груповия секс. Имах клиенти едно семейство, което решили да практикуват смяна на партньорите. Те са заедно отдавна и така сметнали, че ще се разнообразят. Това доведе до драми в семейството, пробваха наркотици. Затова съм против наркотиците в сексуалността, безумни размени и какви ли не подобни практики. Това вкарва хората в грешната посока. Важно е да намерите интимност, близост между вас двамата, повече комуникация и химия да се вкара във връзката. Добрите отношения, любов, уважение, това е по-важното. За пресищане - не, не бих казала. Все пак хората могат да излизат на разходки и на други места, някои си ходят на работа. По принцип, когато имаш интересен живот, работиш, забавляваш се, не можеш да се преситиш от секс. Ако нямаш различни интереси, хоби и други занимания, да, може да се стигне до пресищане, в смисъл да си намериш любовник. Но това води до създаване на проблем, не до решаване на проблем.

- Различни ли сме и в секса хората от различни страни?

- О, да! Понеже правя сексология за различни народности, виждам, че най-консервативни са китайките. Те се страхуват да говорят за секс, притесняват се да изговарят такива думи. Културата им е много затворена, дори можеш да отидеш и в затвора, ако говориш за секс. Закостенели са в сексуално отношение и в арабския свят. Мъжете им са страшно сексуални, но жените не приемат това и се стига до проблеми, дори до домашно насилие. Също и индийките имат сериозни проблеми, тъй като сватбите им са уредени - бащите избират съпрузи на дъщерите си, а те не харесват мъжете си. В тяхната култура разводи няма, не може жената да си вземе децата и да се върне при родителите си, те няма и да я приемат. В Европа е различно, например в католицизма си имат своя специфика. В Англия, където живея, жените се напиват и правят безразборен секс и се смята за нормално.

- Българите къде сме в тази класация?

- Българите са много добре. От една страна, го има консерватизма, не са разюздани, няма българки, които да се напият и да тръгнат да се любят наляво и надясно. Има семейни ценности и те са важни в живота на българите. От друга страна, са разкрепостени, доколкото имат нормално, свободно отношение към сексуалността.

Милена с подарък пенсия за ЧРД

Милена с подарък пенсия за ЧРД

Часове след рождения си ден рокаджийката Микена Славова бе зарадвана от Министерството на културата. Тя попада в новия списък с изпълнители, които ще получават парични възнаграждения в срок от три години. Милена, която преди дни чукна 55 години, и още 91 творци ще взимат между 350 и 700 лв. за приноса си за българската култура

Луиза Григорова с перфектно тяло без диети

Луиза Григорова с перфектно тяло без диети

Актрисата Луиза Григорова изумява с перфектно тяло едва пет месеца след раждането. Луиза споделя, че не си пада по диети. Тя залага на балансирано хранене и си опитва от всичко, което й се яде, но по малко. "Ако искам шоколад, изяждам две блокчета. Ако продължава да ми се яде сладко, хапвам фурми. Не прекалявам" - разказва хубавицата

Изключено радио и закъснение погубили Скатов

Изключено радио и закъснение погубили Скатов

Част от алпинистите не се справили с контролното време за изкачване Изключени радиостанции и закъснение от предварително начертан график за атака на К2 създали лавинообразно всички проблеми около "черната" експедиция с участието на българина Атанас Скатов. Това разкри в своето първо интервю след фаталните инциденти главният организатор Дава Шерпа

Фики чака второ?

Фики чака второ?

Слуховете носят, че Фики Стораро чака второ дете. Според близки до жена му красивата Гюлджан отново е бременна. Снимки от третия рожден ден на първородния син на Фикрет - малкия Тони, показват, че хубавицата е избрала широка рокля, което още повече подклажда мълвите. Клюките разделяха Фики и Гюлджан няколко пъти през годините

Най-четени

3 г. условно за ММА боеца Деян Топалски

3 г. условно за ММА боеца Деян Топалски

Почина варненският адвокат, сочен за бос на сутеньорската схема Известният брадър и маманките му признати за виновни за сводничество С 3 години условно отървава затвора известният ММА боец и участник в "Биг брадър" Деян Топалски! Едричкият плевенчанин е признат за виновен от Специализирания наказателен съд като участник в сводническа банда

Галена размаза Преслава

Галена размаза Преслава

Пореден удар нанесе Галена на Преслава. Родената в Смядово изпълнителка бе избрана за "Фолкидол" в категория жени. На второ място остана вечната конкурентка на Галена - Преслава. Разликата в гласовете между двете е огромна. Галена води с повече от 5000 вота. На почетната стълбичка се качи и ДесиСлава

Сашо Кадиев се забърка в гей скандал

Сашо Кадиев се забърка в гей скандал

Не съм хомофоб и расист, извинете! - категоричен е водещият В гей скандал се забърка водещият Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро каза в ефир, че: "Тези трансджендър хора непрекъснато мислят как да си правят операции, как да се обличат и как да се гримират и да ни го набиват това в лицето и да ни казват ние сме различни и ние сме такова

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Прочутите венециански канали почти пресъхнаха, предаде БНТ. Любимият на туристите град представлява странна гледка заради отлива, който остави каналите му сухи. На места нивото на водата е 48 сантиметра, лодките и гондолите стоят неизползвани. Пресъхналите канали не са съвсем необичайни за Венеция. Основният враг на Серенисима обаче са

Саня Борисова е сама

Саня Борисова е сама

"Сама съм. В момента няма мъж в живота ми." Това разкри актрисата Саня Борисова. За последно красавицата бе с Ники Илиев. Двамата се разделиха след дългогодишна връзка. Саня не страда от това, че е е без мъж. "Не трябва да се изживяваме като половинки на някого или нещо, а да сме себе си", категорична е бившата на Ники Илиев

Мария Янева, председател на Софийския арбитражен съд и фондация "Искам бебе": 11 години се борих за свое детенце

Мария Янева, председател на Софийския арбитражен съд и фондация "Искам бебе": 11 години се борих за свое детенце

Ин витро не прави бебета, ин витро създава семейства КОЯ Е ТЯ Мария Янева е международен съдия, арбитър към Московски арбитражен съд на Руската федерация, председател на Софийския арбитражен съд към Сдружение МАПА, председател на Международната асоциация за правосъдие и арбитраж и председател на фондация "Искам бебе"

Кака Лара става тъща

Кака Лара става тъща

Горчиво ще скандират съвсем скоро кака Лара и Владо Береану. Дъщеря им Бернарда се сгоди за приятеля си Сотир Мелев. По случай третата година от старта на тяхната връзка Сотир коленичи пред Бенджи и иска ръката й. За щастливото събитие се похвалиха и двамата актьори, като публикуваха снимка на пръстена в социалните мрежи. "3 години. Обичам

Бари, върни се!

Бари, върни се!

Три месеца не могат да хванат псето, изминало стотици километри  Кучето се появява като фантом край блокове, детски площадки и селски мегдани  Куче фантом от 3 месеца кръстосва Софийското поле. Неуловимият Бари един ден е в село край столицата, а на следващия ден се появява сигнал, че е забелязан в жилищен комплекс в града

Цвети Разложка в Дубай по женски

Цвети Разложка в Дубай по женски

В компанията на няколко дами Цвети Разложка почива в Дубай. Миската е там заедно с още няколко носителки на корони за красота, като се наслаждават на топлото време и космополитната архитектура в емирството. Освен с дамите Разложка е и със сина си, а двамата се снимаха насред пустинята. Снимки:

Мис България забърса нов милионер

Мис България забърса нов милионер

Радинела забрави възрастното си гадже, празнува рожден ден с новия в Дубай Адреналинка и миска! Какво повече да иска един мъж от гаджето си?! Новият на Радинела Чушева получава и двете накуп, отблагодарява й се с почивка в Дубай. Ради успя да завърти главата на роден богаташ и за отрицателно време забрави далеч по-възрастното от нея гадже

Най-коментирани

Трусове в "Ювентус"

Трусове в "Ювентус"

Само Роналдо не стига, пишат в Италия "Ювентус" отново се издъни в Серия "А" и напрежението в клуба е на път да ескалира. "Старата госпожа" завърши 1:1 с "Верона", въпреки че поведе с гол на Кристиано Роналдо. Така шампионът все повече изостава от лидера "Интер" в битката за титлата, макар и с мач по-малко

Разследват Руби Мае

Разследват Руби Мае

На Руби Мае не й върви в последните дни. Първо стана ясно, че се е разделила със звездата на "Тотнъм" Деле Али след 5-годишна връзка. Веднага след това моделката попадна под ударите на закона. Полицията започна разследване срещу нея. Причината е клип, който качи в социалните мрежи. Той показа как снима двама мъже в съседна кола

Огромни загуби за Тамара

Огромни загуби за Тамара

Дъщерята на бившия собственик на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, понесе огромни загуби. Бизнесът на богатата наследничка е на червено. Загубите на фирмата за красота на Тамара са около 23 млн. паунда. Това показват счетоводните документи, подадени през ноември 2019 година. Екълстоун притежава 75% дял от бизнеса. Той е оценяван на 215 млн

Столични болници подновяват "зелените коридори" за ваксинация

Столични болници подновяват "зелените коридори" за ваксинация

"Зелен коридор" за ваксиниране срещу COVID-19 в болница "Пирогов" ще възстанови работата си утре в 13 ч., съобщиха от лечебното заведение в социална мрежа. От 9.00 до 17.30 ч. ще се извършва имунизация и реимунизация на лицата, попадащи в четирите фази на Националния ваксинационен план, включително хората на и над 65 години и хронично болните

Наши проститутки се млатят във Франкфурт

Наши проститутки се млатят във Франкфурт

Вирусът изяжда хляба на секструженичките Жриците се бият за по-апетитни места, окупират спирки и училищни дворове Хората в петия по големина германски град Франкфурт на Майн пропищяха от български проститутки. Всички жрици там са наши гурбетчийки, но заради липса на клиенти се стигало до сблъсъци за по-апетитни места

Джордан на сцената

Джордан на сцената

Футболната любимка Кати Прайс-Джордан, се завръща на сцената. Сексбомбата ще опита да възобнови певческата си кариера, която трудно може да се нарече успешна. Тя ще участва на лондонски фестивал това лято. Освен нея сред звездите на сцената там ще е и друга бивша футболна половинка - Черил Туиди. Фестивалът Mighty Hoopla ще събере 15 000 меломани

Цвети Разложка в Дубай по женски

Цвети Разложка в Дубай по женски

В компанията на няколко дами Цвети Разложка почива в Дубай. Миската е там заедно с още няколко носителки на корони за красота, като се наслаждават на топлото време и космополитната архитектура в емирството. Освен с дамите Разложка е и със сина си, а двамата се снимаха насред пустинята. Снимки:

Виктория е най-богата

Виктория е най-богата

Шакира и Колийн следват г-жа Бекъм Виктория Бекъм е най-богата футболна съпруга в света. Тя оглави класацията на вестник "Сън". В нея влизат дамите, които сами са заработили парите си. Виктория е абсолютната номер 1 със своите 360 млн. паунда. Немалка част от тях са от участието й в най-успешната момичешка група за всички времена "Спайс Гърлс"

Милена с подарък пенсия за ЧРД

Милена с подарък пенсия за ЧРД

Часове след рождения си ден рокаджийката Микена Славова бе зарадвана от Министерството на културата. Тя попада в новия списък с изпълнители, които ще получават парични възнаграждения в срок от три години. Милена, която преди дни чукна 55 години, и още 91 творци ще взимат между 350 и 700 лв. за приноса си за българската култура

Гълъбинов напуска "Специя"

Гълъбинов напуска "Специя"

Нападателят Андрей Гълъбинов напуска "Специя" след края на сезона, пише авторитетният портал Tuttomercatoweb. Българинът е резерва в последните мачове и няма да продължи договора си, който изтича през лятото. Треньорът Винченцо Италиано бе обявил Гълъбинов за лидера на отбора, но от началото на годината почти не разчита на него

Наши проститутки се млатят във Франкфурт

Наши проститутки се млатят във Франкфурт

Вирусът изяжда хляба на секструженичките Жриците се бият за по-апетитни места, окупират спирки и училищни дворове Хората в петия по големина германски град Франкфурт на Майн пропищяха от български проститутки. Всички жрици там са наши гурбетчийки, но заради липса на клиенти се стигало до сблъсъци за по-апетитни места

Цвети Разложка в Дубай по женски

Цвети Разложка в Дубай по женски

В компанията на няколко дами Цвети Разложка почива в Дубай. Миската е там заедно с още няколко носителки на корони за красота, като се наслаждават на топлото време и космополитната архитектура в емирството. Освен с дамите Разложка е и със сина си, а двамата се снимаха насред пустинята. Снимки:

1079 новозаразени с коронавирус у нас, 12,7% от тестваните, 1643 излекувани

1079 новозаразени с коронавирус у нас, 12,7% от тестваните, 1643 излекувани

1079, с 602 случая по-малко от вчера, са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция през изминалите 24 часа. Направени са 8476 теста, от които 5742 са PCR, а 2734 са с бърз антигенен тест, показват данните в Националната информационна система. Това означава, че 12,7% от пробите са положителни. Така общият брой на потвърдените случаи от

Саня Борисова е сама

Саня Борисова е сама

"Сама съм. В момента няма мъж в живота ми." Това разкри актрисата Саня Борисова. За последно красавицата бе с Ники Илиев. Двамата се разделиха след дългогодишна връзка. Саня не страда от това, че е е без мъж. "Не трябва да се изживяваме като половинки на някого или нещо, а да сме себе си", категорична е бившата на Ники Илиев

Михаела Филева започна с пътуванията

Михаела Филева започна с пътуванията

След почти едногодишна пауза Михаела Филева отново започна с пътешествията. Красивата изпълнителка е страстен почитател на обикалянето на света. И ето че след като ситуацията с CoOVID-19 тук-таме се подобрява, Филева се качи на самолета и отпраши за чужбина. С нея, разбира се, е и гаджето й Стефан. Двойката сподели фотос от аероплана

Галена размаза Преслава

Галена размаза Преслава

Пореден удар нанесе Галена на Преслава. Родената в Смядово изпълнителка бе избрана за "Фолкидол" в категория жени. На второ място остана вечната конкурентка на Галена - Преслава. Разликата в гласовете между двете е огромна. Галена води с повече от 5000 вота. На почетната стълбичка се качи и ДесиСлава

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Пресъхнаха каналите във Венеция (Снимки)

Прочутите венециански канали почти пресъхнаха, предаде БНТ. Любимият на туристите град представлява странна гледка заради отлива, който остави каналите му сухи. На места нивото на водата е 48 сантиметра, лодките и гондолите стоят неизползвани. Пресъхналите канали не са съвсем необичайни за Венеция. Основният враг на Серенисима обаче са

Мис България забърса нов милионер

Мис България забърса нов милионер

Радинела забрави възрастното си гадже, празнува рожден ден с новия в Дубай Адреналинка и миска! Какво повече да иска един мъж от гаджето си?! Новият на Радинела Чушева получава и двете накуп, отблагодарява й се с почивка в Дубай. Ради успя да завърти главата на роден богаташ и за отрицателно време забрави далеч по-възрастното от нея гадже

Кой отряза главата на Красен Терориста?

Кой отряза главата на Красен Терориста?

Висаджията започва с отвличане на самолет Обезглавяването му е дело на близки, смятат разследващи Четирима недоволни от социализма младежи отвличат самолет с идеята да избягат от комунистическия режим, но ги обезвреждат, след което единият от тях - Красен Гечев-Терориста, получава амнистия, трупа пари на гърба на ВИС и накрая намират главата му

Гущерова обикаля без маска

Гущерова обикаля без маска

Не иска да се ваксинира Малко по-спокойна съм, но се пазя - казва плеймейтката На този етап няма да се ваксинирам! Това призна ексклузивно пред "България днес" Светлана Гущерова. Бизнес дамата, която неведнъж разкрива, че се страхува от вируса, споделя, че ваксинацията я притеснява и няма доверие в нея