Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9486634 www.bgdnes.bg

Ето го новия на жената на Башар Рахал!

Чарлз Матокс и Калина се обичат от година

Ето го новия мъж в живота на жената на Башар Рахал - Калина - чернокожия продуцент Чарлз Матокс!

Той е готвач, актьор, автор, режисьор и продуцент на предаване, свързано с храненето. Роден е в Ню Йорк и разбира се, като всеки афроамериканец, е много музикален и свири на няколко инструмента. С Калина се запознават покрай работата в телевизията. Двамата са заедно повече от година, като благословия за връзката им са дали самият Башар и двете му дъщери.

Реклама

Калина, която още носи фамилията на съпруга си - Рахал, работи като успешен продуцент в сутрешен блок на тв канал KTLA в Лос Анджелис. Повечето от приятелите й в инстаграм смятат, че двамата с Чарлз са страхотна двойка, личи от коментарите им под фотосите на влюбените.

Дълго време актьорът Башар Рахал и Калина поддържаха версия, че още са двойка, но живеят в отворена връзка, макар и на хиляди километри един от друг. Истината се оказа друга.

След като "България Днес" първа разкри, че актьорът и фитнес инструкторката и модел Райна Караянева живеят заедно, двамата признаха, че са двойка от четири години. В началото Башар и Райна бяха само приятели, после колеги, а вече започнаха да пускат и свои общи снимки от почивки, на които са заедно с порасналите дъщери на актьора - Клои и Индия. Момичетата му приемат абсолютно нормално новата половинка на татко си, а от своя страна Башар се разбира перфектно със сина на Райна от връзката й с модела Генадий Ников. Той и Райна се разведоха през 2019 г., а моделът призна единствено пред "България Днес", че причина за краха на брака им е Башар, заради когото Райна го е напуснала.

Чувствата между Башар и Райна пламнаха покрай общата им работа във вече спрялото предаване "Лотария България" през 2016 г., в което тя му беше асистентка. Той я снима и в продуцирания от него филм "Завръщане". Преди това на Башар приписваха връзки с Елен Колева и Ралица Паскалева.

Майката на дъщерите му Калина обаче за първи път открито афишира любовта си към друг мъж. Като продуцент на сутрешен новинарски блок в телевизия, тя познава лично голяма част от елита на Лос Анджелис. Преди това работеше в сутрешния блок на Си Ен Ен и от там познава лично Барак Обама, Хилари Клинтън и Робин Улямс. Без съмнение Калина е най-успешната българка в телевизионното продуцентство отвъд океана.

Реклама
Реклама
Реклама