Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9516439 www.bgdnes.bg

Съпругата на президента Плевнелиев - Деси Банова: Завръщам се в телевизията!

Пред камината празнувахме Свети Валентин, днес на рождения ми ден ще съберем всички деца

"Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина. Предстои да ми изтече майчинството и ще говоря с ръководството за работни варианти за мен." Това сподели пред "България Днес" красивата синоптичка Деси Банова, вече Плевнелиева.

Реклама

Младата майка, която днес става на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си - Росен Плевнелиев, а вчерашния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение. "С всички деца изкарваме празниците заедно. Поради сложността на времето, в което живеем, няма как да пътуваме, а и ресторантите още не са отворени, за да излезем навън за празниците, затова сме си вкъщи", сподели още Деси.

Тя и съпругът й Росен Плевнелиев не са изкарали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички противоепидемични мерки. "Бихме се ваксинирали. Децата ни имат всички ваксини, аз не съм антиваксърски настроена. За съжаление, има много неясни моменти с този новия щам, наречен "Уелски", за който се твърди, че няма ваксина, която да му повлияе. И това малко е притеснително, дай Боже нещата да се променят към добро за целия свят", сподели още красивата Деси.

Междувременно "България Днес" научи, че семейство Плевнелиеви се стяга за грандиозно строителство в разложкото село Баня. Бившият президент ще вдига истински палат върху 3 декара в селото, разположено между три планини - Рила, Пирин и Родопите.

На предстояща сесия на местния парламент общинарите в Разлог ще разглеждат искането на бившия държавен глава за смяна на предназначението на имот от "земеделска земя" в "жилищно строителство". Теренът се намира в местността Рудината. В близост се намира и старият имот на Росен Плевнелиев, който той продаде през 2017 г.

Бъдещият палат на Плевнелиев не е първото инвестиционно намерение на ексминистъра. Няколко месеца след като продаде луксозното си жилище, дойде новината, че общинският съвет в Разлог е одобрил изготвянето на подробни устройствени планове за трасета на водопровод и електропровод, предназначен за имот в Баня за жилищно строителство. Собственик на терена бе фирма "Ателаида" ЕООД на тогавашната му съпруга Юлияна Плевнелиева. Скоро след това обаче президентската двойка се разведе и планът за градежа пропадна.

Местността Рудината, където ще се извисява бъдещият палат на Плевнелиев, е с изглед към Рила и Пирин, а наблизо е най-луксозният хотел на с. Баня. В момента до имота се достига по черен път и липсва инфраструктура, но пък мястото е тихо и спокойно.

Реклама
Реклама
Реклама