Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9533387 www.bgdnes.bg

Каре рускини ни радват по пистите

Красавици печелят щафетата за купата на ИБУ по биатлон

Четири рускини радват публиката по ски пистите за биатлон. Те са не само много хубави, но и много добри. В Брезно-Осърбле (Швец.) рускините бяха над всички в щафетата в старт за Купата на Международния съюз по биатлон (ИБУ). Наталия Гербулова, Екатерина Носкова, Валерия Васнецова и Анастасия Егорова отвяха конкуренцията и насочиха погледите на всички към себе си.


Наталия е 25-годишна, но едва от този сезон е част от веригата за Световната купа. Животът й е кръвно свързан с биатлона, тъй като и баща й е треньор по стрелба, и майка й е била състезател. Все пак Наталия е майстор на спорта, шампион на Русия, също и в летния вариант на този спорт.

Реклама


Екатерина е четвърт циганка. Дядо й е от този етнос и е бил месар. Баща й Николай е прочут музикант и композитор, заслужил артист на Руската федерация и петкратен носител на награда "Златен грамофон". Но Катя е на ските от дете и печели редица награди в различните възрастови групи.
Валерия е студентка и като такава участва и става шампионка на универсиадата през 2019 г., а също е и златна медалистка от шампионатите на Русия, също майстор на спорта. Родена и направила първи стъпки в биатлона в град Можга, Удмуртска република. Всъщност тя прославя града, възникнал пред три столетия като спирка по пътя между Москва и Аралско море и записан като село с 12 къщи.


"Експлоатация на транспортно-технически машини и комплекси", пише на дипломата на Анастасия Егорова. Завършила е точно тази специалност в университета на родния Мурманск. Тя е и загадъчната дама в карето, тъй като никога в интервюта не е говорила за личния си живот, за семейство, какво остава за гаджета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама