Алибегов: Трябват ни 40 бона, за да отворим
 
                                                                                                    
                                                                                          
                                             
                                                                                     Ресторантьорите ще се наложи да инвестират между 3000 и 40 000 лева, за да отворят отново заведенията си. Това обяви вчера председателят на браншовата асоциация Ричард Алибегов. "Отварянето на заведенията след няколко месеца е скъпо начинание и мнозина гледат на него като на рискована инвестиция. За всеки обект, в зависимост от големината и вида му, ще са необходими от 3000 до 40 000 лв.", поясни Алибегов. Заведенията се очаква да отворят отново за клиенти от 1 март, като работното им време ще е до 23,30 ч. "Много от колегите ми не смятат да отварят, тъй като са на мнение, че само след няколко седмици отново ще бъде наложен локдаун", допълни Алибегов.
                                        Реклама
                                                                           
                                                                                               
                                        Реклама
                                        
    
    
    
    
                                    
                                                       
                         
                         
                     
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                             
                                            