Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9547773 www.bgdnes.bg

Певицата Луна: Пандемията е наказание, хората прекалиха!

Чалгаджийката няма да се ваксинира, яде само биохрана

"Аз няма да се ваксинирам! Моята ваксина е Бог!"

С тези думи певицата Луна отговаря на въпроса дали ще се имунизира срещу коронавирус. Ексцентричната изпълнителка заяви категорично пред "България Днес", че се уповава на единствената сила, тази, която ни е създала. Шуменлийката, която отново даде ясен знак, че иска да гради президентска кариера, смята, че пандемията е наказание за човечеството.

"От нас зависи каква пълноценност ще придобием от нашия живот, който е един миг", споделя Луна.

Реклама

Тя е категорична, че хората са прекалили със забавленията и материалните облаги и определя ковид пандемията като урок.

"Хората не могат да се справят с невежеството и пороците си! Пандемията е напомняне и това е някакъв друг вид наместване, което сега тепърва започва", изразява предположенията си Луна.

Изпълнителката на хита "Бягайте крачета" разказва, че до момента не е изкарала COVID-19, не се пази допълнително, но спазва всички противоепидемични мерки. Луна от години е крайно дисциплинирана в начина си на живот и хранене. Певицата смята, че затворените заведения не са проблем за хората, тъй като през годините всички са се пренаситили на купони, ядене и пиене.

"Не ям месо, не пия алкохол, изчистена съм на духовно ниво и е много важно да съм близо до природата", това дава Луна като рецепта за здраве и добър живот.

Тя подчертава, че не се храни всеки ден, а когато го прави, прибягва до чисти, природни храни и в момента тежи 50 кг и се чувства изключително добре.

"Храната е ритуал. То не е да се натъпчеш и после да охкаш колко си преял", категорична е звездата.

Реклама
Реклама
Реклама