Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9552406 www.bgdnes.bg

Точат балтията за Кайседо

Бруно Акрапович: "Лудогорец" не ме притеснява, знам им слабите места

"Отиваме за победа в Разград". С това си изказване новият нападател на ЦСКА-София Жорди Кайседо си спечели закани за яки балтии при гостуването на "Лудогорец". Мачът е най-възловият в 19-ия кръг на Първа лига, тъй като шампионите са лидер с три точки пред "червените". При успех на столичния тим той ще се изравни с "орлите" и ще окупира върха заради по-добри показатели в преките двубои. Срещата е в събота от 15,00 ч. и ще бъде предавана пряко по Диема спорт.

"В отбора се заканиха още на сутрешната тренировка да не дадат на Кайседо да "диша" и да го спрат с всички средства", довери източник на "България Днес" от "кухнята" на отбора.

Реклама

"В ЦСКА съм от няколко седмици и се опитвам да се адаптирам възможно най-бързо. Още не съм на нивото, на което искам да бъда. Трябва да продължа да тренирам усърдно и да подобрявам физическото си състояние. От доста време не съм играл официални мачове и това се отразява", каза Кайседо в предаването "Домът на футбола".

Еквадорецът призна, че е наясно с класата на съперника и че няма да е лесно да се постигне победа на "Хювефарма Арена".

"Лудогорец" е отличен отбор, но ние работим всеки ден, за да ги настигнем. В момента мислим само за гостуването в Разград и как да им се противопоставим най-добре. За нас целта е една - да върнем отбора на първата позиция, където му е мястото", допълни Кайседо. Оптимист е и треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович.

"Не ме притесняват "Лудогорец". Ние можем да реагираме на всичко, което имат те. Притежават индивидуални качества, но показват и слабости, за които ние знаем. Ще ги пресираме високо. Нашият стил на игра е неудобен за противника. Физически сме подготвени", отсече Акрапович.

Докато според слуховете на "Армията" Гриша Ганчев е обещал премии от по 10 хиляди лева на футболистите при победа, то в Разград изобщо не очакват допълнителни стимули. Още преди началото на сезона премиите са обявени и те включват една за вдигане на титлата и Купата на страната, а впоследствие и за представяне в европейските турнири. 

Реклама
Реклама
Реклама