Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9556663 www.bgdnes.bg

Специални премии за ЦСКА 1948 срещу "Левски"

Специални премии ще получат футболистите на ЦСКА 1948 за победа срещу "Левски" в софийското дерби от XIX кръг. Това съобщи изпълнителният директор на "червените" Добрин Гьонов пред "България Днес". Мачът е в неделя от 17 ч. и ще бъде предаван директно по "Диема Спорт".

"Тази среща е с особен заряд и мотивацията на играчите ще бъде на възможно най-високо ниво - коментира Гьонов. - Ръководството на клуба ще даде и допълнителна сума над договорените премии при успех. Колкото по-изразителна е победата, толкова повече ще получат футболистите. Няма как да издам точната сума, но със сигурност ще останат доволни." 

Реклама

Гьонов коментира и ситуацията в клуба след напускането на спортния директор Кирил Котев. "Няма да бързаме с назначаването на негов заместник - заяви Гьонов. - Предпочитаме спокойно да преценим ситуацията и да намерим точния човек за този важен пост. Не мисля, че в мача срещу "Левски" напускането на Котев ще се отрази на представянето ни на терена."

От своя страна "сините" се подготвят за мача в добро настроение, демонстрирано и на открита тренировка. На индивидуална програма е нападателят Валери Божинов. Самостоятелно с бегови упражнения работят и братя Цоневи, докато основната група мина през серия от кондиционни упражнения. Своето възстановяване продължават Андриан Краев и Матео Стаматов. Добрата новина от "Герена" е, че клубът е подписал първи професионални договори с петима таланти от своята школа. Това са вратарят Пламен Андреев, защитникът Никола Църовски и полузащитниците Асен Митков, Антоан Стоянов и Любомир Тодоров. Контрактите са за срок от три години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама