Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9561392 www.bgdnes.bg

Виктория е най-богата

Шакира и Колийн следват г-жа Бекъм

Виктория Бекъм е най-богата футболна съпруга в света. Тя оглави класацията на вестник "Сън". В нея влизат дамите, които сами са заработили парите си.


Виктория е абсолютната номер 1 със своите 360 млн. паунда. Немалка част от тях са от участието й в най-успешната момичешка група за всички времена "Спайс Гърлс". През годините г-жа Бекъм бе лице и на десетки известни марки. От известно време се изявява като дизайнер.
След нея в почетната класация се нарежда латинодивата Шакира. Половинката на бранителя на "Барса" Жерар Пике може да се похвали с лично състояние от 220 млн. паунда. С изкупените 80 милиона албума по целия свят, тя е най-продаваната женска латиноизпълнителка в историята.
Почетното трето място в класацията изненадващо заема Колийн Рууни. Парите й са далеч от тези на двете пред нея - 14 млн. паунда. Докато мъжът й Уейн Рууни бе голяма звезда на терена, тя направи доста пари от нея с някои хитри ходове. Футболната половинка списва модни колони за списанията на знаменитости ОК! и Closer, има своя колекция, създаде DVD с упражнения и дори стана детски автор.


В Топ 10 на богатите футболни съпруги, изкарали сами своите пари, намират място още Джорджина Родригес, Пери Едуардс, Кристин Лампард, Ориана Сабатини, Уанда Нара, Аби Кланси и Хелън Фланаган.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама