Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9574648 www.bgdnes.bg

Гаджето на Соу отново гола

Гаджето на Али Соу отново се съблече гола! 19-годишната Габриела свали дрехите за поредната провокативна фотосесия. Този път снимките са черно-бели, а тя отново щедро разкрива прелестите си.

Красавицата не е от притеснителните и въпреки крехката си възраст вече има десетки разголени кадри в кариерата си. Тя е сред най-търсените модели напоследък. За популярността й определено помогна и връзката й с Али Соу.

Реклама

Доскорошната звезда на ЦСКА вече прави фурор в руското първенство. Той вкара два гола на гранда "Зенит", а неговият тим "Ростов" направи 2:2 в гостуването. Преди няколко дни гамбиецът се върна в София, за да се види с любимата си Габи и да уреди формалности около преместването им в Русия. Засега неговата приятелка остава в България, но се очаква съвсем скоро двамата да заживеят заедно в Ростов. Габриела все още не е получила необходимите документи, за да се пренесе изцяло при любимия си. Със себе си красавицата се кани да вземе и двете малки кученца, които двамата с Али гледаха в София.

Докато все още е тук, Габриела не спира да работи. Тя е рекламно лице на редица продукти, които промотира в социалните мрежи. Ангажиментите й като модел също са доста. Така красавицата няма много време да страда по Соу, който в момента не е до нея. Почти сигурно той повече няма да играе в ЦСКА, въпреки че е под наем в "Ростов" до края на сезона срещу 500 000 евро. Неговият агент разкри, че руският клуб е задължен да плати още 3 млн. евро през лятото и да го откупи от "червените" без значение от представянето му в новия клуб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама