Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9596973 www.bgdnes.bg

Бившият на русата Златка с ново гадже

ММА боецът Георги Валентинов заби знойна брюнетка

Нова красавица заби бившият на Златка Райкова - Георги Валентинов. ММА боецът има връзка със знойна брюнетка, научи "България Днес".

Мачото и красивата мадама са заедно от няколко месеца. За новото си гадже разкри самият Валентинов. Боецът сподели снимка със сексапилната мацка в социалните мрежи. На фотоса Георги е гушнал страстно новата си изгора в изискан ресторант.

Реклама

Здравенякът вече е запознал новата си изгора с близкото си обкръжение, в което влизат основно ММА бойци и фенове на столичния "Левски".

Новата на Валентинов отново е суперапетитна хапка. Тъмнокосата бръмчалка е тунингована - видимо има корекции по лицето си. Тялото й е суперсекси. А именно по такива парчета си пада ММА боецът.

Това е първа сериозна връзка за Валентинов, след като бе зарязан от Златка Райкова преди почти три години.

След краха на връзката си с русата изкусителка Георги не иска да се впуска в нови любовни авантюри. И дълго време няма жена в живота си. Близки до ММА боеца споделят, че Валентинов приема тежко раздялата с русата Златка. Георги бил обсебен от силиконовата бомба и си мечтаел с нея да създаде семейство, ала Златка го оставя неочаквано.

С новата си приятелка мачото напълно забравил за русата фурия. Той отново е на крилете на любовта и по-щастлив от всякога.

Райкова и Валентинов бяха заедно повече от пет години. Двойката се сгоди пред цяла България, докато Златка участваше в "Като две капки вода". В един от лайфовете на шоуто Валентинов, облечен в костюм, се появи на сцената и падна на колене пред Златка, която заради имитации в предаването бе надянала булчинска рокля, и й предложи брак. Райкова каза "Да!" и взе пръстена, но след два месеца върна бижуто и сложи край на връзката си с ММА боеца.

Реклама
Реклама
Реклама