Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9701769 www.bgdnes.bg

Гаджето на Руслан Мъйнов аут от "Комиците"

Двамата все още са заедно и на сцената, и в живота

Анелия Луцинова - актрисата, която е гадже на Руслан Мъйнов, вече не е част от шоуто "Комиците", видя "България Днес". След дълга пауза предаването се завърна в ефира на Би Ти Ви, но в скечовете вече не участва Анелия.

Тя работи за комедийното шоу няколко години и беше основният женски кадър в него след напускането на Ернестина Шинова. Впоследствие усилено се заговори, че Анелия и Руслан Мъйнов са повече от колеги, като неведнъж бяха снимани заедно от папараци. Преди година дори тръна слухът, че двамата очакват бебе, но това така и не се потвърди от двойката.

Реклама

Днес Анелия не е част от предаването, което породи съмнения и че с Руслан вече не са заедно. "Не говоря за личния си живот, знаете, и това е от години и няма промяна в моя статус", сподели симпатягата Руслан по повод клюката, че отново е сам.

Отношенията на артистичната двойка дълго време бяха на приливи и отливи. Любовта им пламна по време на снимките на "Комиците" през 2015 г. В него Анелия нашумя със скечовете си на Лудата сервитьорка. Според запознати именно Анелия била причината Руслан да се стопи драстично само за няколко месеца и да свали цели 25 кг от теглото си. Луцинова и Мъйнов заживели под един покрив и точно когато всички около бесарабския българин се радвали, че най-накрая е срещнал любовта, връзката им се разпаднала. Красивата Анелия не се чувствала готова за брак и деца и предпочела да остави Руслан да търси щастието си другаде. Красивата брюнетка съобщила решението си на чувствителния актьор с бележка. В нея Луцинова написала, че има чувства към него, но по-добре за двамата било да се разделят. Две години по-късно Ани преосмислила решението си и те пак са заедно. Помогнала им и съвместната работа в комедийната постановка "Стая 1313" в театър "Сълза и смях", с която обикаляха страната преди пандемията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама