Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9719018 www.bgdnes.bg

Джуки №1 се пуска в порното

Андреа Иванова прави фурор в еротична платформа, абонат разпространява сексуалните кадри 

Горещо еротично клипче на българското Барби взриви нета!

Притежателката на най-големите устни в света изгря в 38-секундно секс клипче. То бе публикувано в един от най-известните порно сайтове в света и за кратко време предизвика истински фурор. Във видеото Андреа Иванова прави фелацио на непознат мъж, който заснема горещите кадри. Качеството на клипа е добро, а фамозната блондинка, чиято популярност обиколи надлъж и нашир цялата планета, а медии от всички континенти я заляха с предложения за интервюта и участия в риалити формати, демонстрира отлична форма.

Реклама

Мнозина заподозряха, че мъжът от клипчето сам е разпространил видеото със своята известна интимна партньорка. Заваляха и коментари как човекът е решил да се възползва от своите преживявания с Андреа и след като се е прочула с устните си №1 на планетата и огромния силиконов бюст, който имплантира в края на януари т.г. да я изтипоса в онлайн пространството.

Пред "България Днес" БГ Барби вдигна завесата. В откровено разговор Андреа сподели, че клипчето е направено умишлено от нея и партньора й, за да бъде качен в набиращата все по-огромна популярност еротична онлайн платформа onlyfans. "Не става дума за отмъщаващо гадже или друга версия. Момчето ми е приятел, не сме гаджета, видеото е само за моя профил в сайта", категорична бе русокосата студентка, която се дипломира като бакалавър в Софийския университет със специалността "Немска филология".

"Съдържанието в този сайт е достъпно само за хората, които се регистрират и заплатят такса. Не мога да издавам какво точно има, затова заповядайте, за да видите. Имам много други качени материали в моя onlyfans акаунт - снимки, клипове и стотици неща. Който желае да разгледа, може да се абонира по всяко време. Благодарна съм на мои фенове в социалните мрежи, които ме осветлиха за тази доходоносна възможност. Някой от моите абонати е разпространил това клипче в порно сайт, но така всъщност ми направи услуга, увеличавайки последователите ми. Не съм разярена или ядосана, аз съм широкоскроен човек", сподели още пред вестника Андреа.

Профилът на нашенката в интернет, където може да се публикува и най-горещото съдържание, русокоската си прави през ноември, а в последния месец от миналата година започва ударно да запълва. С какво точно - засега знаят само нейните последователи.

Докато развива мащабно своя профил онлайн. Андреа не губи време и в реалния свят. Преди броени дни блондинката с най-огромните устни на света се явила на кастинг за български уеб сериал. "Ще бъде подобен на "София ден и нощ". Действието се развива в заведение, а не в квартира, както там. По време на кастинга изиграх ролята на хостеса, която се кара с нагъл клиент, искащ да изгони други клиенти, за да седне на тяхната маса, защото няма други места. Много ми хареса, аз също и оставих чудесни впечатления", добавя пред вестника българското Барби.

Реклама
Реклама
Реклама