Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9729524 www.bgdnes.bg

Мегз става доброволка

Дизайнерката отново показа колко голямо сърце има

Каканашева помага на бедни с храна за празниците

Огромно сърце има Мегз. Дизайнерката стана доброволка в кампания за набиране на храна на нуждаещите се.

Каканашева се включи в благородна инициатива с цел да помогне на хората от Пловдив да има какво да сложат на трапезата си за предстоящите празници.

Реклама

Кампанията се казва "Купи и дари - Великден 2021”. Тя е организирана от пловдивски клуб за хуманитарна организация за младежи.

Мегз вече е дарила куп кашончета с най-необходимите продукти - захар, олио, консервирани храни и месо, боб, леща, ориз и хигиенни препарати.

"Знам, че беше тежка година за всички ни. Но има хора, за които буквално беше най-тежката в живота им - споделя дизайнерката. - Искам да ви помоля с цялото си сърце да дарите малко продукти за кампанията. Искам да отправя много голяма молба и към бизнеса в страната. Знам много добре колко е ужасна тази година. Но ако сте производители на нещо, което би могло да помогне на човек в нужда, и имате малко излишък, моля ви отзовете се. Едно стекче ще нахрани 10-12 семейства", апелира Мегз.

Каканашева за пореден път се включва в благородни инициативи. Всяка година Мегз дарява на нуждаещите се, при това без да го обявява в публичното пространство.

В същото време съвсем скоро Мегз ще представи новия си продукт. Той няма да е свързан с мода и дрехи, а с психология. Каканашева има диплома от тази сфера от престижен университет във Великобритания.

"Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране. Създадох модел, в който чрез помощта на тези ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. През последните няколко години животът ми поднесе много изпитания. Извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре", добавя Каканашева.

Реклама
Реклама
Реклама