Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9762610 www.bgdnes.bg

Иван и Ирина получават 400 козунака на снимки

Столични випове отпрашват за гръцко

Малък Тошко посреща Великден със 7 чаши на масата 

От 500-те хиляди коли, които напуснаха София преди празниците, много отпрашват в посока Гърция. Сред тях е тази, която откара тв продуцента Иван и Ирина Тенчева в южната ни съседка. В друга кола отпътува за там и внукът на тоталитарния български вожд Тодор Живков - Малък Тошко.

Иван и Ирина събират слънчеви лъчи и сили след тежкия ковид, който изкараха и заради който постъпиха за няколко дни в болница.

Реклама

"Независимо че предходната седмица омесих 4 козунака, днес закусихме от тези, които ни подариха приятели тук - класически гръцки козунаци - тестен пух с дъх на мастика и бадеми. Отново благодаря на всички вече над 400 снимки на козуначени венци, които ми изпратихте. Много е хубаво това усещане да съм на трапезата ви. Оставихме масата "така" и се преместихме на брега с по питие в ръка. Минават приятели, изпиват по глътка за здраве с нас и продължават към семейните трапези... а ние просто си седим и нямаме нужда oт нищо друго. Идилия, спокойствие. Великден. Велики са дни като днешния. Тях ви желая и здраве!", казва Ирина Тенчева замислено и показва няколко снимки от Гърция - от трапезата, от плажа, с децата.

Гръцката почивката на Малък Тошко е по-традиционна - група мъже, една чиния на масата и 7 чаши, няколко бутилки - прегръдки и усмивки - кеф и половина!

Като по поръчка за ранното море на Иван и Ирина гръцките власти в началото на седмицата обявиха, че облекчават част от мерките - вечерният час вместо от 22 до 5 ч. сутринта вече започва в 23 ч., като остава изискването за изпращане на есемес преди излизане от вкъщи. Освен това за радост на Иван, Ирина, Малък Тошко и другите десетки хиляди почиващи в Гърция отварят заведенията за хранене, но само в площите на открито, при ограничение до 6 души на маса. Лошата новина е, че няма да е разрешено пускането на музика, така че няма да има сиртаки и чупене на чинии след литър узо в механата.

Иван и Ирина обаче не напират за подобни изпълнения, тъй като блондинката споделя, че все още бори постковид умора и напредва към предишното си "аз" с "министъпки" - затова иска тишина и спокойствие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама