Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9786951 www.bgdnes.bg

Чалгата вдига балове

Лоренцо поканил 100 човека, Бони стяга луд купон за щерката си Михаела

С щури купони ще отбележат завършването на училището младите попфолк изпълнители. През тази година редица популярни музиканти са абитуриенти - Лоренцо, дъщерята на Бони - Миа, щерката на Лияна - Дениз, както и други родни звезди.

Наследникът на Софи Маринова ще събере всички роднини и познати на едно място. Младият изпълнител с нетърпение очаква купона, който ще си подари.

Реклама

"Поканил съм 100 души за бала си - разкри пред "България Днес" Лоренцо. - На 24 май ми е абитуриентската вечер със съучениците. Ще стане див купон. Ще пея за съучениците на бала ми. Няма как", добавя още наследникът на Софка.

Щерката на Бони - Миа, която отскоро следва стъпките на майка си, ще отбележи завършването си с голямо парти. Разбира се, всички роднини и приятели на младата певица ще се веселят като за последно на бала на младата и талантлива изпълнителка.

"Ще бъде нещо нечувано и невиждано! Готвим нещо уникална за бала на Миа", споделиха за вестника от екипа на певицата, без да издават повече подробности.

Лияна също стяга бал. Нейната дъщеря - Дениз, след няколко дни завършва училище. Младата наследничка на фолкфурията, която често провокира със секси снимки, със сигурност ще заложи на екстравагантен тоалет за абитуриентската си.

Талантливата певица Дара Екимова също е абитуриентка. Дъщерята на покойния Дими от "Сленг", която не е в попфолка, вече е напълно готова за бала си. Дара ще се опита да се превъплъти в образа на Пепеляшка.

"Преди дни пристигна и последния щрих от тоалета ми - чантата. Роклята е избрана отдавна. Темата на облеклото ми е Пепеляшка. Балът ще ми остане скъп спомен за цял живот. Много се вълнувам", споделя пред вестника Дара.

Желаем на всички им успех!

Реклама
Реклама
Реклама