Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9802363 www.bgdnes.bg

Софи Маринова пее Лили Иванова и плаче

Софи Маринова се разплака няколко пъти на сцената на "Като две капки вода" тази вечер, 17 май, заради образа на Лили Иванова, в който трябваше да се превъплъти.

Сълзите в очите на Маринова бяха заради искреното й обожание, което изпитва към голямата звезда на българската естрада. "Всички знаят колко много я обичам. Вечер лягам с песните на Лили Иванова, сутрин ставам с тях. Затова се притеснявам да не би това вълнение да ми изиграе лоша шега и да не мога да изпълня добре песента й", каза Маринова.

Реклама

Тя изпълни удивително "Скитница" - една от най-известните и красиви песни на Лили Иванова. Гласът й звучеше досущ като този на примата на българската естрада. След края на изпълнението си Софи Маринова отново се разплака от вълнение, а публиката стана на крака.

С това свое изпълнение Маринова за първи път, откакто е в шоуто този сезон, спечели наградата от 1000 лв. Дари я на КГБ - Клуб на готините баби, които се грижат за студенти с увреждания.

Въпреки това тя остана извън 4-мата финалисти в шоуто. Те са Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи и Милица Гладнишка. Ще се състезават другия понеделник, когато един от тях ще стане победител единствено с гласовете на зрителите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама