Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9821290 www.bgdnes.bg

Тони Стораро се завръща след боледуване

Таткото на Фики си пази гласа, претоварил го покрай баловете

Кратко боледуване е причината Тони Стораро да отложи част от изявите си през миналата седмица.

Таткото на Фики е имал симптоми на грип. Боляло го гърлото и имал други леки неразположения, разкриха за "България Днес" от екипа на Стораро.

Реклама

Гласът на изпълнителя също не бил на 100 процента.

"Вече е добре. Напълно възстановен е. Нямаше нищо сериозно. Просто кратко боледуване. Не е влизал в болница. Завръща се на сцената още тази седмица", казаха за вестника от екипа на Стораро-старши.

По препоръка на лекари Тони е трябвало малко да спре да пее, за да почине гласът му. Той го натоварил покрай многото си изяви за баловете. Тони е един от най-търсени изпълнители от абитуриентите. Стораро има още куп планирани изяви и след 24 май, когато са голяма част от баловете в София.

С настинката гласът му почти се изгубил. И ако не искал да има проблеми в бъдеще, Стораро трябвало да го съхрани. Затова се наложило Тони да отмени две участия - край морето и в Благоевград.

Снощи Стараро-старши седна на първия ред на "Като две капки вода", за да подкрепи сина си Фики.

Наследникът на Тони се бори за втора поредна победа във формата. През този сезон Стораро-старши почти не пропусна изява на сцената на "Капките" на сина си.

Синът на Тони получи огромна подкрепа от колегите си в жанра. Почти всички в чалгата призоваха феновете си да дадат вота си за Фики. Алисия, Константин, Емилия, Бони, Роксана и много други смятат, е Фики е най-добрият и заслужава победата. Дори и Драго Чая подкрепи големия син на Тони Стораро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама