Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9870914 www.bgdnes.bg

Бекъм купуват суперяхта

Дейвид и Виктория Бекъм подготвят поредната грандиозна покупка. Звездната двойка ще се обзаведе с модерна яхта, разкриха ги медиите в Италия.

Бившият халф на "Манчестър Юнайтед", "Реал" (Мадрид) и "Милан" и съпругата му вече са се спрели на изпълнител на поръчката им. Преди няколко дни Бекъм е бил в Специя. Посетил е корабостроителницата Riva Ferretti. Компанията е специализирана в производството на суперяхти.

Реклама

Засега не се знаят техническите характеристики и цената на водното возило. Единственото, което е ясно, е цветът, на който са се спрели Дейвид и Виктория. Новата им придобивка ще е в сиво.

Звездната двойка нямаше как да остане незабелязана в лигурийския град. По време на разходката им в Порто Лоти те непрестанно бяха снимани от хората. Някои от тях се престрашиха да ги доближат с молба за селфи. Бекъм не отказа снимка и автограф на нито един желаещ.

Дейвид и Виктория са известни с грандиозните си покупки. Звездната двойка има две имения в Англия - в Лондон и провинцията, огромен апартамент в Маями. Автопаркът им също привлича вниманието. Сега те ще добавят и суперяхта към колекцията си. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама