Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9888071 www.bgdnes.bg

Геро стиска палци за Англия,Мамалев за Италия

Кой за кого вика на финалите

Плеймейтките бойкотират европейското

Докато актьорът Герасим Георгиев-Геро не пропуска и мач от Евро 2020 и стиска палци за англичаните, плеймейтките като цяло нехаят какво се случва по футболните терени на Европа. Може би с малки изключения.

"Следя с голям интерес - разкри пред "България Днес" Геро. - Англия е моят фаворит. Но едва ли ще спечелят трофея. Не са толкова силни", коментира обичаният актьор. Според него ни очаква първенство, изпълнено с изненади. Екранната половинка на Зуека вярва, че Украйна може да бъдат сензацията на турнира.

Реклама

"Загубиха срещу Нидерландия, но показаха страхотен футбол. Имам усещане, че шампион ще бъде страна, която не е слагана в сметките", смята още Геро.

Актьорът допълни, че е бил в шок от случилото се с Кристиан Ериксен. Той дори призна, че му е призляло, когато видял състоянието на плеймейкъра на датчаните.

"Стана ми лошо от кадрите. Спрях да гледам за момент. Дано всичко е наред с него - моли се Геро. - Заслужава да се оправи. Той е чудесен футболист", допълва колоритният актьор.

И кулинарният гуру шеф Кустев държи за британците. Участникът от последния сезон на "Фермата" признава, че "трите лъва" са му на сърце.

"За Англия съм, но не съм сигурен, че ще стигнат много далеч. Все са с много надежди и накрая отпадат рано-рано. Холандия са симпатични. Но допуснаха много грешки с Украйна. Не вярвам "лалетата" да направят фурор. Португалия също не ги слагам сред фаворитите. За мен, ако Килиан Мбапе е във форма, няма кой да спре Франция. Отборът им е най-балансиран", анализира шеф Кустев, който е голям фен на "Левски".

Георги Мамалев вика с пълно гърло за Италия. "Скуадра адзура" е голяма слабост на звездата от "Оркестър без име" от десетки години.

Реклама

"Гледам по-важните мачове - призна пред вестника Мамалев. - Нямам време да следя всяка една среща. Когато съм изпуснал някой гол, си го връщам, за да го видя. Италия са страхотни! Играят бърз и атрактивен футбол. Всичките им футболисти са технични. Имат всички шансове да спечелят турнира", казва Мамалев.

Съпругата му Ели също хвърля по едно око към телевизора, когато се случи нещо интересно, разкри актьорът.

"Не ми пречи изобщо, когато гледам мачове. Тя си върши нейните неща, а аз не отлепям поглед от телевизора", добавя Мамалев, който вече е имунизиран с две дози срещу коронавируса.

Голяма част от плеймейтките бият отбой на европейското. Красавиците изобщо не се вълнуват от срещите.

"Не гледам футбол", отсече силиконовата бомба Анна-Мария Чернева.

Една от най-успешните плеймейтки - Михаела Тодорова, също не се интересува от континенталния шампионат.

"Нямам време за футбол. Не ме и влече", разкри сексапилната блондинка.

Реклама
Реклама
Реклама