Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9896584 www.bgdnes.bg

ДесиСлава с нова снаха

 Майки залюби дългокрака тайнствена мадама

С нова потенциална снаха може да се похвали певицата ДесиСлава.
Големият син на изпълнителката Майки е залюбил дългокрака мацка, близка до неговата възраст, видя "България Днес".
За новата тръпка на чаровния младеж издадоха общи фотоси в социалните мрежи. Самият Майки упорито пази в тайна личния си живот и не парадира със завоеванията си. Този път обаче тайнствената девойка, чието име също остава скрито, го издаде.
Гаджето на 20-годишния звезден наследник е истинска красавица. От фотосите се вижда, че тя е запознала Майки и с близките си. По всичко личи, че отношенията между двамата млади не са мимолетно забавление.


През последните две години синът на Деси е свързван с не една или две красиви девойки. Първо слуховете го спрягаха за гадже на хубавицата Александра Колева, която е носителка на титлата "Лейди България Вселена" за 2018 г. Малко след това името му бе свързано с това на плеймейтката Анджелина. Миналото лято пък след общи снимки с друга мацка плъзна клюката, че Майки е залюбил богата пловдивска наследница.
Която и да е избраницата на наследника й, ДесиСлава винаги ще одобри избора му. Певицата възпитава сина си да е достоен мъж с принципи и безрезервно вярва в преценката му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама