Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9906586 www.bgdnes.bg

Рачков: Гласувайте на изборите, не стойте вкъщи

Гласувайте на предстоящите парламентарни избори. Аз винаги давам своя вот и смятам, че всеки глас е много важен. Ако си стоим вкъщи и си кажем, че нашият глас не е важен, това е грешно. Да го направим като едно развито гражданско общество в европейска държава.

Това сподели в ефира на Нова Телевизия Димитър Рачков. Актьорът се включи на живо в предаването „Събуди се“ от Велико Търново, където е на турне със своето представление след три прекъсвания по време на извънредната ситуация с коронавируса.

Реклама

„Аз съм си авантюрист и рисков играч. Обичам да изпробвам нови неща. Вълнувам се до последно преди излизане на сцена. Слушал съм за големия актьор Георги Калоянчев, че до последно е имал сценична треска. Затова смятам, че трябва да има доза адреналин преди появата пред публика. Стига да е в нормални дози“, категоричен е Димитър Рачков.

Той обяви, че през септември ще има втори сезон на „Забраненото шоу на Рачков“, а от екипа търсят сценаристи.

„Ако някой от зрителите пише добре и има визия за развитието на предаването нека да се включи. Това не е западен формат и няма т.нар. „библия на предаването“. Всичко мислим ние. Обмисляме много нови рубрики. Идеята е да е още по-пищно и зрелищно“, сподели актьорът.

Пред водещата Марина Цекова Рачков разкри, че винаги търси грешки и слабите места в това, което прави. „Много самокритичен човек съм. Даже някой път съм прекалено скептичен. Не си харесвам много неща“, обясни телевизионерът и добави, че след тежък ден или ефир рецептата му за възстановяване е да остане сам вкъщи и да мълчи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама