Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9914752 www.bgdnes.bg

Ето го бебето на Деси Бакърджиева

Първи кадър с новородената Вивиан в ръцете на кака си 

Първи кадър се появява с новородената втора дъщеря на Деси Бакърджиева. На снимката са малката Вивиан и вече порасналата Анна Мариа, първото дете на звездата от тв поредиците "Откраднат живот" и "Стъклен дом".

Анна Мариа е прегърнала по-малката си сестра и прави селфи за спомен. Лицето на новороденото е прикрито с дигитален стикер, на който пише "Време за парти". Умилителната снимка предизвика хиляди пожелания за здраве и благополучие, както и за кураж и сила за актрисата.

Реклама

Звездата, която е позната и от представлението "Вражалец" с Любо Нейков, разтърси публиката след най-радостната вест за раждането с тежко и тъжно признание - бащата на детето вече не е на този свят.

"Казваше се Филип. За съжаление, COVID ми го отне", казва актрисата и добавя, че Филип бил ученическата й любов. През годините ту се събирали, ту се разделяли, защото той живеел в Германия, а любов от разстояние е трудна за поддържане. Наскоро, при поредната им среща, Филип предложил на Бакърджиева да се омъжи за него, дал й годежен пръстен. "Още го нося", казва тя.

"Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага. Когато съм се питала: "Защо се случва на мен?", съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук, на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа", казва тя.

"Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Имах много приятели, но когато това се случи, се оказа, че нямам приятели. Имам добри познати", дава си равносметка актрисата. Деси споделя, че много пъти е започвала от нулата: "Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде".

"Борих се и за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Много неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна", казва още Бакърджиева.

Реклама
Реклама
Реклама