Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9971996 www.bgdnes.bg

Миодраг Иванов поведе сексуалдемократите

Всички чалга певици ще са бъдещи кметици, прогнозира шоуменът

"Драги сънародници, поради международни ангажименти Съюзът на сексуалдемократите, чийто председател съм, няма да участва на предстоящите избори."

С тези думи се пошегува с приятелите си 75-годишният шоумен Миодраг Иванов.

"Изобщо не съм изкушен от политиката, но доброто ми възпитание повелява да се обърна към бъдещите политици със: "Стискам ви палци... с дърводелско менгеме", продължава с шегите Големия Миро, както го наричат приятелите.

Реклама

75-годишната звезда на шоупрограмите не е особено обнадежден за бъдещето на страната ни и още не е решил дали ще гласува, или не.

"Какво ни чака ли? Всички популярни чалга певици да станат бъдещи кметици."

В момента 75-годишната звезда от шоупрограмите е в блестяща форма и с нова по-готина прическа в тъмноруси нюанси.

"Автентичният ми външен вид е отговор на това, че когато бях малък, всички ми казваха: "Сладур, голям да пораснеш". Е, пораснах, много", сподели Иванов, който започна работа в БНТ като водещ на първата тв естрадна класация "3 от 8" и после стана незаменим във всички БГ шоупрограми. Иначе сега Миодраг живее в Белград, а годините изобщо не му личат.

"Не крия, че никой не ми ги дава, но винаги съм спортувал - плуване, тенис, ски. И в момента не се задържам на едно място", казва шоуменът и уточнява, че подбира тоалетите си така, че да подчертават стегнатата му фигура.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама