Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10505672 www.bgdnes.bg

Арабаджиева се потроши на кон

Безстрашна страст 

Фрактури, но и усмивки показва милионерската наследница 

Безстрашна е Александра Арабаджиева! Зарибена е доживот по конната езда и нищо - дори падания и фрактури - не може да я спре!

"Жените ездачки са най-коравите жени на планетата. Замислете се - силни са като бодибилдъри, яздят 600-килограмови зверове, падат, хвърлят ги, ритат ги, хапят ги, но те стават и продължават", разказва глас зад кадър в черно-бяло видео, където виждаме монтаж от клипове с участието на Арабаджиева върху кон.

Реклама

Има шокиращи кадри: как тя е в свободен полет към земята от гърба на коня; кадри от рентген; после виждаме огромна синка на крака й; накрая я виждаме и в болнична стая с шина на лявата ръка.

В края на клипчето милионерската наследничка на фамилията Арабаджиеви (подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари) става и продължава да язди. Виждаме и още, че е обсебена от конете - дава на животните да я "целуват" по главата и лицето. На дясната си ръка има и немалка татуировка на кон, както и татуировка на подкова над китката - няма спирка!

Междувременно фенката на естетичния тунинг (с майка си делят тази страст) се хвали и с ново гадже. Дори преди няколко месеца тя бе набедена, че е бременна и чака второ дете от значително по-младия от нея Венцислав, който също е в конния спорт. Арабаджиева остави слуха да витае няколко дни, след което го пресече и обясни, че "явно" е наедряла, щом хората си мислят, че чака дете, но със сигурност не е бременна.

Арабаджиева бе омъжена за Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миню Стайков (подсъдим за злоупотреба с евросредства, като съдебният иск е на стойност над 135 милиона лева). Двете могъщи фамилии се сродиха на пищна сватба през 2011 г., продължила три дни и три нощи на родното Черноморие. Именно на тази сватба пяха легендите "Джипси кингс", както и цяла сюрия БГ звезди - Азис, Галена, Преслава. По груби сметки се носят данни, че тържеството излязло 1 милион лева. Малко след това им се роди дъщеря, но това не успя да закрепи брака и последва раздяла и развод. По-късно Стайко се показа в интимна компания на Мария Цветкова, бивша на Динко Динев.

Междувременно в края на това лято задържаните през 2019 г. Маринела и Ветко Арабаджиеви отпрашиха за Гърция, след като Апелативният специализиран съд измени мярката им за неотклонение. Срещу гаранции от общо 1 милион лева двамата свалиха проследяващите електронни гривни от глезена и така бяха де факто освободени от домашен арест. След почивката на гръцкото море те избраха да се пуснат и до родното Черноморие, а Маринела използва свободата, за да иде на освежителен тунинг и се похвали с нови черти на лицето.

Реклама
Реклама
Реклама