Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10540114 www.bgdnes.bg

Петя е нашата секси Снежанка

Харесва Джони Деп, но не и футболисти

Звездата от италианския "Плейбой" прелетя от Милано до София за горещата фотосесия

Изкусителната Петя Богданова е нашата очарователна и секси Снежанка!

Звездата от италианския "Плейбой" e родена и израснала в Карлово. На 19 години заминава за Милано, за да уча икономика. Но творческата й личност отправя поглед не към цифрите и изчисленията, а към актьорското майсторство.

Реклама

"Постепенно започнах да се снимам в множество реклами и филми. Бях и едно от лицата на италианския "Плейбой". С течение на времето станах ководеща в местната телевизия в Ломбардия - "ТелеЛомбардия", където водех музикално предаване", споделя за опита си на Ботуша чаровната брюнетка броени часове след като е долетяла от Милано на 22 декември в родното Карлово за коледно-новогодишните празници, а след това и до София, за да заснеме специалната фотосесия за читателите на "България Днес" с топфотографа Ивайло Петров.

След "ТелеЛомбардия" Петя се мести в друга италианска телевизия - "Алма тв". Там Богданова също е ководеща, този път на шоупредаване за магии. "Магьосник показва различни номера пред камерите и зрителите, канят се различни гости, а хора от публиката изпращат свои фокуси, които се излъчват", разказва още нашата Снежанка.

Петя ще остане няколко дни при семейството си в Карлово, след което отново се прибира в Милано за поредните светски ангажименти. В една от рекламите за известна марка дрехи си партнира с американския супермодел Кендъл Дженър - сестра на Ким Кардашиян. В друга снима в Милано реклама за организацията "Анимус" срещу трафика на жени, която се излъчва и у нас.

"Много съм отговорна, винаги навреме пристигам и не закъснявам за работния процес, което е много важно в работата ми. Зодия Риби съм - истинска мечтателка", казва за себе си Петя, чието сърце е свободно. За него може да кандидатстват само образовани и интелигентни джентълмени, които умеят да обичат и притежават чувство за хумор.

"Жените се влюбват с ушите си и нямам конкретни претенции за визията. Но никога не казвай никога за типаж. Харесвам Джони Деп, но не и футболисти. Не одобрявам нито епилираните крака и ръце на мъжете, нито Бай Ганьо, който удря по масата и иска ракията и салата", споделя още красивата Петя. И си пожелава на себе си и всички българи най-важните и хубави подаръци за Рождество Христово и новата 2022 година - здраве и любов!

Реклама
Реклама
Реклама