Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11024867 www.bgdnes.bg

БГ Барби с нов рекорд -три операции за ден

Слага 28-а вливка хиалурон в устните, уголемява скулите и изостря брадичката

Нов рекорд поставя Българското Барби Андреа Иванова! Три козметични процедури, които са си същински операции за мнозина, прави само за ден в клиника фамозната блондинка.
"По едно и също време правя втората си интервенция за уголемяване на скулите, трета процедура за оформяне и изостряне на брадичката и 28-а вливка хиалурон за устните. Три в едно за ден. Продължавам промяната", сподели пред "България Днес" студентката в Софийския университет в специалността "Немска педагогика", която е на крачка от държавен изпит и дипломиране.


След като започна ударна промяна на цялото си тяло с идеята в максимална степен на заприлича на куклата Барби, притежателката на най-големите устни в света и огромен силиконов бюст затвърждава измененията най-вече на лицето си с нови скули.
"Правя го с хиалуронови филъри, както и устните, само че тук е по-твърд. Подчертава ги и ги уголемява. В същата клиника ги оформям по мое виждане. Изглежда все едно имаш имплант и е по-скъп. Но ми направиха отстъпка от 900 на 700 лв. за процедурата, защото съм редовен клиент", разказа още пред вестника родената и израснала в Бургас моделка.
Андреа е отправила поглед и към още един рекорд - за силикон №1 на републиката.
"Вече измина повече от една година откакто си сложи х последния. Със сигурност ще има още и то ще бъде с рекордни кубици", обясни още БГ Барби, която очаква до дни екип на известно шоу предаване в Испания да дойде на крака у нас, за да я заснеме.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама