Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11387937 www.bgdnes.bg

Алекс Сърчаджиева показва живота си в спектакъл

В него тя разказва и действителна случка, която я накарала да премести дъщеря си София в друго училище

Александра Сърчаджиева ще представи своята изповед - моноспектакъл на 11 май в зала 1 на НДК. Той се казва "На живо". Част от него е и история, заради която, тя преместила дъщеря си София в друго училище. Баща на съученик на София казал, че майка й е разпоретина. На следващата родителска среща отидох при него и му казах: "Здравейте, аз съм тази разпоретина", след което я преместих в друго училище. Това разказа Александра Сърчаджиева пред Нова тв.

Реклама

На въпрос дали се ядосва, когато чете какво пишат за нея жълтите вестници, тя отговори: "Гневът е вредно нещо. Когато бях по-малка, се ядосвах много. Отдавна вече не ме вълнуват жълтите вестници и помията, която се излива по мой адрес. Притеснявам се най-вече за София, защото тя ми задава въпроси защо пишат някакви неща за мен, на които аз понякога не мога да отговоря", каза Сърчаджиева.

По думите й не можеш да очакваш друг да те направи щастлив. "Човекът е животно, научено да оцелява. Когато знаеш, че нямаш избор да се изправиш, просто трябва да го направиш. Самосъжалението е нещо много приятно. Не е вярно, че това, което се случва на вас, не се случва и на другите. Затова трябва да се изправим", сподели тя. И допълни, че трябва да подадем ръка на паднал човек.

"На живо" е нейният живот, разказан на сцена.

"Това не е представление, а преживяване. Отне ми година и половина да събера тази смелост. Реших, че друг трябва да напише теста. Подходящите хора се появиха и ми помогнаха да реализирам своята мечта", обясни актрисата. Споделя, че спектакълът й носи облекчение и й действа като терапия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама