Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11549916 www.bgdnes.bg

Ирмена Чичикова и Петър Дочев - влюбени!

Ето я новата светска двойка

Разликата от 7 г. във възрастта не ги притеснява

Ето я новата светска двойка - актрисата Ирмена Чичикова и колегата й, наричан Аполон - Петър Дочев! Двамата са по-влюбени от всякога.

Досега Петър и Ирмена не афишираха връзката си, тъй като и двамата са актьори и това може да се отрази по някакъв начин на кариерите им. Напоследък обаче двамата не крият общите си снимки и се тагват от еднакви места. "Заедно сме, но не обичам да говоря за личния си живот", казва Петър, който стана още по-популярен от сериала "Пътят на честта" по Нова тв.

Реклама

30-годишният красавец е завършил "Актьорство за драматичен театър" в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" през 2015 г. в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. През същата година започва директно работа в Младежкия театър. В момента е на свободна практика.

Освен че е очарователен, Дочев е и изключителен кавалер. Ухажването му към Ирмена, която е на 37 години, продължава повече от две години, докато накрая не се увенчава с успех. "Никога не ме е притеснявала разликата във възрастта с никоя жена", категоричен е в това красавецът. Той споделя още, че обича да се наслаждава на всеки свободен миг, без да мисли за преживяното. "Просто се кефя на красотата около мен като един истински Телец. В този ред на мисли жената до мен винаги ми се е чудела как мога да се забавлявам с всеки непознат, в която и да е държава. За мен девизът или някакво верую са с променлива величина", казва Дочев, който, когато не е на сцена, наблюдава хората и записва в тефтерите си. Нарича ги "парчета пъзел".

37-годишната Ирмена Чичикова никога не е мечтала да се омъжи в бяла рокля. Популярната актриса е известна с участията си във филмите "Вездесъщият", "Виктория", "Доза Щастие", както и в театъра. Преди да се залюби с Петър, Чичикова се раздели с актьора Стефан Щерев след 13-годишна връзка. Последно двамата участваха в "Черешката на тортата". В предаването Чичикова беше домакин, в края на епизода актрисата помоли гостите да й напишат пожелания на пакетчета от чай - обичай, който тя и нейните приятели практикували от две десетилетия. Щерев обаче не пожела да разкрие своето послание. "Написах й нещо, с което да й дам увереност, ако случайно не е била сигурна в него - просто исках да го затвърдя и го направих точно с едно изречение. Не знаех, че ще трябва да го чета на глас. Извинявайте, но не съм готов да го споделя с вас, то си е за нея", заяви актьорът пред камерата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама