Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11678975 www.bgdnes.bg

Бате Енчо пред "България Днес": Народът е беден, не му е до шоу

Всеки ден ми е 1 юни, защото съм сред деца, но мога да стана и шлосер 

"Народът обедня, а в същото време цените растат всеки ден. Всичко поскъпна страшно много. Нормално е в такива времена хората да не мислят за шоу, а за прехраната си."

Това заяви пред "България Днес" актьорът Енчо Данаилов, който няколко поколения българи познават като Бате Енчо. Той призова родителите да ангажират него и екипа му, за да имат работа. "Поканете ни и ще ви направим уникално шоу. Ще забавляваме децата ви и така ще се преборим за нашия къшей хляб и малко водица", призова обичаният телевизионен водещ.

Реклама

По повод предстоящия празник на детето в сряда, 1 юни, Бате Енчо признава, че го приема като нормален работен ден. "Както каза Краси Радков в "Като две капки вода" - имаме едни задачи и трябва да ги свършим. Този ден за мен с нищо не е различен. Всъщност на мен всеки ден ми е 1 юни, защото постоянно съм сред деца. Също така всеки ден ми е Еньовден, както е името на мое шоу с български традиционни игри. Японци и англичани са го гледали дори. И много им хареса", добави пред вестника 64-годишният русенец.

Преди време Данаилов, който става прочут и обичан от малки и големи от предаването по Би Ти Ви "Кой е по-по-най", призна, че ако се наложи, може да работи и нещо съвсем различно, за да може да изкарва прехраната си.

"Мога да работя и друго - ако някой търси шлосер, нека ми се обади. В училище имах шестица по шлосерство и съм много добър! Ще режа арматури, ако се налага. Мога и като охрана на обект да работя - срамен труд няма. Като някои пенсионери ще си облека една униформа и ще се подпирам по цял ден", заяви пред "България Днес" актьорът, като признава, че в пандемията доста време е прекарал вкъщи и ще отнеме време, докато се върне в стария ритъм на работа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама