Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11698698 www.bgdnes.bg

Славка Калчева си счупила крака

Вече се оправих, но още не мога да играя хоро, казва изпълнителката на "Бяла роза"

Голямата българска певица Славка Калчева е пострадала лошо преди няколко месеца. Изпълнителката на "Бяла роза" си е счупила крака, разкри самата тя пред вестника.

Реклама

Инцидентът станал през март. Калчева вече е добре. Не е с гипс. Кракът не я боли. Ала все още се страхува да го натоварва.

През уикенда изпълнителката на вечния хит "Бяла роза" бе гост на най-голямото добруджанско хоро. Хоротеката се проведе в село Бранище.

"Не успях да се хвана на хорото, защото гледам да си пазя крака. Все още не ми позволява да скачам, тъй като отскоро съм добре - обясни пред "България Днес" Калчева. - Събитието бе много впечатляващо. Стадионът в селото бе очертан с ленти като границите на България. Много хора имаше", обясни още Калчева, която за пръв път е гост на хоротеката.

Калчева не пропуска да изпее най-големия си хит "Бяла роза". През тази година песента навършва 22 години.

"Не водя статистика колко пъти съм я пяла. На всяко събитие, тържество, събор, концерт я изпълнявам поне по два пъти. Винаги питам хората, когато приключа с репертоара си, какво искат да чуят отново. И те са категорични. Искат си "Бяла роза". Когато ги попитам дали не им е омръзнала, ми казват, че няма как това да се случи", разкрива още Калчева.

Народната певица планира да изненада феновете си. По случай годишнината от създаването на най-големия й хит Калчева вече ще го изпълнява по два пъти.

"Щом чуят "Бяла роза", всички се хващат на хорото. Затова вече на изяви ще я пея по два пъти, без публиката да ме кара. Това е моят подарък за феновете", добави Калчева.

Славка Калчева е претърпяла лек инцидент, но вече е добре

Реклама
Реклама
Реклама