Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11824381 www.bgdnes.bg

Линда вярва на мъжа си

Напук на различните скандали 

Разпространяваните скандали били с цел да се попречи на съпруга й в борбата с корупцията

Линда вярва на мъжа си Кирил Петков!

Това е разкрила премиершата на близки приятелки по повод вихрещите се скандали със съпруга й през последните дни. Според премиершата това са злонамерени атаки, имащи за цел да компрометират мъжа й, който се опитвал да се пребори с корупцията у нас.

Реклама

В публичното пространство се появи видео, за което се твърди, че показва Петков и началника на кабинета му Лена Бориславова на стълбище, преди да влязат в апартамент. След това двамата бяха снимани на вечеря в Солун, без да е ясно кой е автор на кадрите. В края на миналия месец беше разпространен и слухът, че Линда е настояла Лена да слезе от правителствения самолет, преди да излети за Рим за 24 май.

Всичко това не притеснява премиершата, която е споделила в обкръжението си, че има пълна вяра на мъжа си и не се съмнява в неговата вярност. Линда и Кирил са заедно повече от две десетилетия и имат три деца. Те се запознават в Америка, след като Петков имигрира заедно със семейството си на канадския остров Виктория през 1994 година. След запознанството на младата двойка животът им се движи бързо. Линда и Кирил се женят, когато са на 20 г., а първата им дъщеря Ванеса се ражда малко преди да завършат последната си година в университета.

Въпреки скандалите, които се вихрят покрай съпруга й, премиершата не губи времето си в размисли и не тъжи, а напротив - не спира да работи в своята столична сладкарница. Именно там "България Днес" я засече да разговаря с друг мъж, най-вероятно колега. Кой е той и каква е връзката му с Линда, засега остава загадка. На кадрите се вижда как съпругата на Петков се усмихва и развълнувано показва на тайнствения мъж нещо на телефона си. От своя страна човекът с интерес разгледа съдържанието и дари красивата сладкарка с весела усмивка.

"България Днес" потърси Линда за коментар на следващия ден, но повече не я открихме на работното й място. Друга жена е заела мястото на премиершата и не знае кога ще се върне съпругата на Кирил Петков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама