Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12017472 www.bgdnes.bg

Амфетамин и виагра в колата на Семерджиев, 300 икони в дома му откриха криминалисти

При втори оглед на колата, с която Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета на столичния бул. "Черни връх", са открити амфетамин и виагра. Това съобщи пред БНТ зам.-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Заради това предстои на Семерджиев да бъде повдигнато още едно обвинение.

Около 300 икони, включително в тоалетната му, и пълен с вибратори шкаф пък открили в апартамента на Георги Семерджиев следователи, разказаха източници от разследването пред Bulgaria ON AIR. Според криминалния експерт Иван Савов наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че той има чувство на вина, коментира Савов.

Реклама

А криминалистите на място откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Намират виагра и амфетамин. В момента се проверяват всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.
"Утре това ще стане публично достояние в залата на Софийския апелативен съд, ще представим доказателства. Още нямаме резултат от взетата кръвна проба, но иззехме достатъчно количество кръв въпреки неговата съпротива", заяви Тодоров.

Назначена е втора експертиза. Ако се окаже, че той самият е бил под влиянието на наркотици, това е най-тежко наказуемото престъпление, за което е предвидено лишаване от свобода до 20 години, допълни Ясен Тодоров.

Текст под снимка: Възможно е Семерджиев да е бил под влиянието на наркотици по време на катастрофата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама