Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12079148 www.bgdnes.bg

Порнозвезда награби Краси Радков

Жега в телевизията на Слави Трифонов 

Вели Отвертката се гушка още с Ванката и Борис Солтарийски 

Гореща порнозвезда награби Краси Радков, видя "България Днес".

Най-актуалното българско име от филмите за възрастни - Вели Отвертката, се оказа в опасна близост с комедийния актьор. Вели Георгиева, както е истинското име на девойката, която изпълнява всякакви сексуални желания пред камера, вероятно е била поканена в телевизията на Слави Трифонов, за да разкаже за еротичните си преживявания. За това се разбира от кадрите, на които силиконовата брюнетка се гушка още с реквизитора и актуален водещ на прогнозата за времето по 7/8 ТВ Иван Атанасов-Ванката и певеца от "Ку-ку бенд" Борис Солтарийски.

На една от снимките се вижда, че Краси Радков е гримиран и преоблечен за роля, като скечът му е да бъде двойник точно на Ванката.

Реклама

Вели набра популярност, след като нейни аматьорски разголени клипчета започнаха да бъдат споделяни в едни от най-големите порносайтове в света. В клиповете разтропаната девойка почти винаги е сама и води диалог с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата "Здравейте, момчета". Впоследствие се появи и видео, на което се вижда как прави орална любов на неизвестен мъж.

След като стана известна, Вели се включи в платена интернет платформа, където срещу заплащане се съблича от екрана на лаптопа. Там пари заработват и други разкрепостени българки. Вели успя да пробие и в телевизията - преди време Николаос Цитиридис й направи рубрика в шоуто си, а в първото издание тя четеше детски приказки в мръснишки вариант. Голяма част от аудитория не хареса еротичната заигравка и Вели така и не се появи повече в национален ефир, въпреки че на малкия екран не е разголена.

Силиконовата изкусителка, която има близо 140 000 последователи в социалните мрежи, е известна и с комедийните си клипове, на които страстно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Вели получава прякора Отвертката заради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си.

Девойката разкрива, че много се е забавлявала по време на срещите си с Краси Радков и компания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама