Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12196184 www.bgdnes.bg

Жената на Благо с фобия от летене

Затова новата двойка пътува само наблизо

Красивата Полина има страх да се качва на самолет

Съпругата на Благой Георгиев - Полина, има страх от летене със самолет, научи "България Днес". Топмацката, която каза "да" на Джизъса преди месец, има фобия от височини.

Полина, която е доста по-млада от бившия футболист, изпитва паника при качването в самолет. Това е причината новата светска двойка да пътува само до близки дестинации.

Реклама

Благой и Полина бяха на меден месец на родното Черноморие, а не до някой екзотичен остров, където би я завел Георгиев по принцип. Двойката отскача и до съседна Гърция, ала отново с автомобил. В края на миналия месец младоженците и кумовете им почиваха и разпускаха на остров Тасос.

Точно страхът от летене спира новоизлюпеното семейство да пътува до популярни екзотични дестинации. Благо не се сърди на новата си жена. Той напълно я разбира и не я пришпорва, макар да обича да почива извън страната ни.

Един от малкото пъти, в които Поли се навива да лети със самолет, е при бягството й от България с Благо.

Двойката реши да изчезне за известно време от страната, след като стана ясно, че Георгиев е оставил бившата си приятелка Златка Райкова. Двамата свиха любовно гнездо на остров Бали. Прекараха на райското кътче близо два месеца.

Дългото пътуване на връщане от екзотичната дестинация до родината е било кошмарно за мацката на Благо, научи още "България Днес".

Полетът изобщо не се отразява добре на бъдещата съпруга на Джизъса. Красавицата не желае да се прекачи на полета от Турция за България. Фобията й отново се отключва. Мацката остава непреклонна, че повече няма да лети. Налага се Полина и Благо да се приберат с кола до София.

Реклама

И Гущеров като половинката на Джизъса

Съпругът на плеймейтката Светлана Василева - Християн Гущеров, също има страх от летене. Бизнесменът изпитва фобия от пътуването със самолет и затова не пътува по въздух.

Страхът у Гущеров се отключва преди години. Когато е по-млад, бизнесменът пътува много със самолет. При едно от тях претърпява неприятен инцидент във въздуха.

За да може да пътува извън пределите на страната, преди години бизнесменът купи скъп тузарски микробус. С него Християн и жена му Светлана обикалят Европа.

Реклама
Реклама
Реклама