Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12244014 www.bgdnes.bg

Златните момичета купонясват до зори

По случай година от олимпийската титла

Ансамбълът реже торти, полива с коктейли

Първите олимпийски шампионки на България Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова взеха инициативата на купона в свои ръце онази вечер в столично заведение.

Поводът за веселбата бе годишнината от спечелването на олимпийската титла в Токио, а с момичетата празнуваха и част от приятелите им. Разбира се, компанията бе център на внимание и получи купища поздрави. Грациите показаха и как могат да се справят с дискотечните танци, и както се оказа не по-зле от представянето на подиума. Гимнастичките, които през цялата си спортна кариера трябва да пазят зверски диети и да следят за всеки грам от теглото си, вече нямат този проблем. Затова се отдадоха и на рязане и ядене на торти и всякакви лакомства, а с коктейли вдигаха градуса на настроението, но до разумно ниво, разбира се. Младите дами направиха впечатление и със стилните си тоалети, до един подбрани от маркови бутици специално за случая.

Реклама

По-рано през деня, те бяха в компанията на своите треньори Весела Димитрова и Михаела Маевска, президента на БФХГ Илиана Раева, на тържествен обяд, с който отбележат годишнината от стъпването на спортния Олимп.

Целият обяд премина в спомени от съвместна им работа и, разбира се, най-вече от Олимпийските игри в Токио. Отново си припомниха всеки миг от този ден преди година и емоционално преживяха сбъдването на най-смелата им мечта - златния олимпийски медал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама