Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12283822 www.bgdnes.bg

Адреналинка №1 създаде първия косплей клуб в Ню Йорк

Българката, която си пие кафето с Ал Пачино

Вечер съм дискокотенце, през деня преподавам в студио, казва бившата мацка от "господарите" Евгения Радилова

"Диско Кити съм, моята мечта се сбъдна! Създадохме първия косплей (костюми от анимационни герои - аниме, комикси, тв и видеоигри) клуб в Ню Йорк. С това сбъднах една своя мечта." Това сподели пред вестника българката, която си пие кафето с Ал Пачино и Елън Бърнстейн - Евгения Радилова.

Реклама

Красавицата Ени, която бе от първите адреналинки в "Господари на ефира", вече е успешна млада дама, която вечер танцува с огън, а през деня е от преподавателите в холивудско студио заедно с Ал Пачино и Елън Бърнстейн в The Actors Studio.

В студиото нашенката се сблъсква и с Алек Болдуин, Харви Кайтел, Естел Парсънс и други. Благодарение на членството в него Евгения печели роли в пет от най-големите тв сериали като "Закон и ред", "Високо напрежение", а тази година и в лентата "ФБР".

"Преподавам на деца и възрастни. Режисирам филми и клипове, дори мога да се похваля с международни награди", казва с усмивка Ени. За новия си проект, в който е дискокотенце, тя мечтае повече от пет години. "Накрая включих как се боря с огъня, танцувам и пресъздавам части от филма. Хората тук полудяват по идеята", кефи се Ени.

Като продуцент първият филм, с който се занимава, е "Патрик". За него тя е обявена за една от най-добрите режисьори на 2018 година. "Много съм благодарна на Елън Бърнстейн, която е един изключителен човек и артист, носителка на "Оскар". Ал Пачино също ми помага. Той има странен начин да учи сценарий - не ги чете, а кара хората от трупата да му го играят. Тогава избира дали да вземе една роля, или не", споделя Ени тайни от Холивуд. "Изпълних всичките си мечти - живея в Манхатън, хората ме обичат. Но... бих се върнала в България да снимам филм или сериал", завършва Евгения Радилова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама