Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12464097 www.bgdnes.bg

Мис България Теодора Мудева: Работих цяло лято,за да имам пари за зимата

Бях рецепционистка в хотел в Свети Влас, танцувах латино в шоу програми, снимах фотосесии


Снимки: Личен архив

"Много се изморих това лято. Работих на три места. Бях на рецепцията на известен и луксозен хотел в Свети Влас, вечер участвах в шоу програми с латинотанци, а през останалото време заснемах професионални фотосесии."
Това сподели пред "България Днес" Мис България Теодора Мудева броени дни след като отпразнува 21-вия си рожден ден на плажно парти с най-близките си приятели.
"Когато човек е с чисти намерения и помисли, всичко се връща. Искам да градя нещо стойностно сега и това да проработи за мен един ден. Много трудно лято ми беше, но успях да събера пари за цяла зима, знам как да ги харча разумно и как да си разпределям правилно бюджета. Преди старта на новата учебна година ще си оставя време за себе си", разказа най-красивото наше момиче за 2018-а.
Ограниченият сън, прекалената ангажираност и напрежение не успели да сломят красавицата.

Реклама


"Сутрин ми беше много трудно, но се мобилизирах и волята надделя. Можех да бъда несериозна и да не ходя на работа. Но какво ще оставя след себе си? Не мога да си го позволя!", каза чаровната брюнетка, чийто последен работен ден като рецепционистка край морето е бил на 30 август.
Мудева разкрива, че в хотела идвали немалко украинци, но тях миската не слага в графата с най-добрите и предпочитани посетители.


"Като цяло идваха интелигентни хора, хотелът е луксозен, нямаше проблеми. Имаше украинци, не са от най-добрите туристи, но и сред тях имаше много възпитани хора, държащи се нормални. И при нас е така - хора всякакви", коментира Теодора.
На 1 октомври Мис България ще бъде вече в трети курс право в Нов български университет и се надява искрено на присъствено обучение.
"Изобщо не сме подготвени досега. Ако при някои колеги работи онлайн обучението, при мен не е така. Не мога да се затворя 7 часа и да слушам лекции. Искам да съм в университета, да си познавам колегите. Нашият набор 2001 г. е един от най-прецаканите - нямахме нормален бал, първите ми години в университета не бяха както трябва. И не можем никога вече да се върнем към тях. Така остават те за нас - недоизживени", споделя още Мудева.
За сметка на това рожденият ден край морските вълни се оказал най-хубавият за брюнетката досега.
"Най-големият ми подарък бе, че осъзнах, че имам истински приятели. Досега бях много предпазлива и не се доверявах лесно, трудно допусках хора. Винаги се раздавам за хората и правя нещата за околните така, както за себе си. В един момент осъзнах, че се раздавам много излишно за неподходящи хора, а за близките ми приятели не толкова. Приятелите ми са още от деца. Просто идва момент, в който се преоткриваш и разбираш истината. Чувствах се неудобно, като получих подаръци и благодарих през две минути. На 21 съм по-щастлива от всякога", разкри още Мис България 2018.

Реклама
Реклама