Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12543167 www.bgdnes.bg

Цитиридис гадже с Боряна Братоева

Лили Боянова също показа новия - колегата й Николай Пенчев

Водещият и актрисата заедно от една година, показаха се за първи път

Най-желаният ерген Николаос Цитиридис вече има гадже! Това е актрисата от "Съни бийч" Боряна Братоева. Връзката им е от почти година, но афиширането й се случи на грандиозното парти за откриването на новия телевизионен сезон на bTV вчера.

Реклама

33-годишната красавица дойде в края на събитието, за да "си прибере мъжа", видяха колеги от медията. Двамата вече показват топлите си чувства, а актрисата не пропуска да следва Цитиридис на всичките му участия през годината.

Доскоро талантливият Нико споделяше в ефир, че има гадже, което се занимава с реклама, но явно това е било кьорфишек за публиката. Боряна е завършила математическа гимназия, след което две години учи право, но след това се насочва към актьорството.

"Има човек до мен, да", признава красавицата, но най-сетне стана ясно кой точно е мъжът до нея.

Вечерта на bTV 28-годишният Цитиридис бе водещ заедно с Иво Аръков. Двамата заровиха томахавката, след като Иво участва заедно с Братоева в сериала "Съни бийч" и "екранно" бе близък с актрисата, което не се нравеше на Цитиридис. През цялото време, докато бяха на сцената, двамата се надцакваха кой е по-по-най, а Аръков дори опита да си изпроси предаване от шефа на медията Йетмар, който не спря да се смее на шегите между двамата. "Аз съм само в събота, а той всяка вечер, може ли така", гневеше се Аръков. Нико се заливаше от смях.

Реклама

Другата светска двойка, която се афишира на партито, бе с главни участници от телевизията - водещата на новините Лиляна Боянова дойде с колегата си Николай Пенчев. Влюбените са заедно също повече от година. Новинарката призна, че са влюбени, но не даде повече подробности.

Грандиозното начало на купона бе дадено от президента на медията - Любош Йетмар.

"Готови сме за поглед в бъдещето. Както винаги имаме най-голямото разнообразие на пазара", каза Йетмар.

На събитието пяха Дара, треньор в "Гласът на България", както и участници в шоуто от осмия сезон - Петя Панева, Рая Димитрова, Борис Христов, Георги Костадинов.

В края на вечерта около 1000 човека се разтанцуваха на сцената с изпълненията на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени".

Реклама
Реклама
Реклама