Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12543629 www.bgdnes.bg

Секси реферка събира гларуси на плажа

Джули Бутракова е без гадже

Съдийката готова да раздава картони на нахални ухажори

Секси футболна съдийка събира гларуси на плажа по родното Черноморие. Хубавата Джули Бутракова не може да се примири, че лятото си отива, и се зарежда с последни топли слънчеви лъчи в Китен. Реферката се е базирала на един от вървежните плажни барове, където позира в различни секси пози.

"Последни дни на лятото", въздъхва Бутракова, която се развлича и с каране на сърф.

Джулиана е без официално гадже и е като магнит за местните загорели гларуси. Въпреки това, като строга реферка, Бутракова трудно допуска някой до себе си. Съдийката се забавлява с приятели и по нищо не изглежда да страда, че няма мъж до себе си. "Има два момента в живота на човек, в които може да бъде щастлив: когато е млад и през лятото", казва Бутракова, която изпълва и двата критерия.

Реклама

Джули нашумя по-рано тази година с участието си в риалити формата "Сървайвър". Там реферката се изпокара жестоко с част от участниците и дори беше близо до бой с футболиста Ивайло.

"В тебе няма нищо мъжко! Ти си мухльо, мишка!", кресна истерично тя в лицето на спортиста и яростно ритна пясък в очите му.

Бутракова се замеси и в друг скандал в шоуто, след като обяви, че е носителка на титлата "Мис България". Оказа се, че тя е спечелила друг конкурс - "Мис България Глоуб", който далеч няма същата стойност. Това предизвика яростта на истинската Мис България - Венцислава Тафкова.

"Мис България 2020 е една и това съм аз - обясни разгневено Венцислава. - Получих много обаждания относно думите на Джулиана в "Сървайвър". Два дни телефонът ми не спира да звъни! Уважавам Джулиана, подкрепям участието й във формата. Ала не съм съгласна друг да си прави пиар на мой гръб." В крайна сметка Джулиана се извини. "За да бъдем ясни и точни, с Венцислава заедно участвахме на конкурса "Мис България 2020". Титлата, която аз спечелих, е "Мис България Глоуб", поясни съдийката.

Реферката ръководи мачове в "А" и "Б" окръжната група на родния си Пазарджик. Джули е завършила също интериорен дизайн в Норвегия, следва медии в УНСС и владее три езика.

Реклама
Реклама
Реклама